Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 4 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Even binnenkijken: Dit is het appartement van WIDM-presentator Rik van de Westelaken

Rik van de Westelaken is al jaren een vast gezicht op de Nederlandse televisie. Eerst kon je ‘m dagelijks zien als nieuwslezer bij het NOS journaal en nu presenteert hij het programma Wie is de Mol? en EenVandaag. Rik verdient – waarschijnlijk – best prima met zijn presentatieklussen daarom zijn wij benieuwd: hoe woont hij eigenlijk?

Rik van de Westelaken

De kans is groot dat jij Rik kent van het NOS journaal. 17 jaar lang bracht hij het nieuws en in 2016 maakte hij de overstap naar de commerciële zender. Al gauw bleek dit niks voor hem te zijn en gelukkig was hij meer dan welkom bij de publieke omroep.

Rik deed in 2015 mee aan het spelprogramma Wie is de Mol? en hij won zelfs. In 2018 nam hij het presentatie-stokje over van Art Rooijakkers. Heb jij aflevering 1 al gezien? Lees hier de recap.

Emma’s Molumn #1: Wie is de Mol? Is weer begonnen en oh my.. wát een begin!

Appartement in Amsterdam

Maar hoe woont deze WIDM-presentator eigenlijk? Rik woont in een appartement in Amsterdam, samen met vriend Felix. Ze wonen niet zomaar in een appartement, nee, deze woning heeft zelfs internationale ontwerpprijzen gewonnen. De woning heeft hoge ramen, een grote woonkeuken, een dakterras en een prachtig uitzicht op de haven.

Wat kost dit paleisje?

Onze vermoedens worden bevestigd: Rik verdient goed. De woning kostte maar liefst 935.000 euro! Hij heeft ook nog mazzel gehad, want het appartement stond eigenlijk te koop voor 50.000 euro meer.

Ben je benieuwd naar foto’s van deze woning? Je ziet ze hier.

Rik heeft een belangrijke boodschap: dít is de startdatum van seizoen 21 WIDM