Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 4 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Famke Louise en Denzel Slager hebben bijzondere naam voor zoontje bedacht

In de realityserie ‘Famke & Denzel: Een Nieuw Begin’ volgen we Famke Louise en Denzel Slager tijdens de zwangerschap. In de nieuwe aflevering van de serie maakt het koppel bekend dat ze hun baby een Franse naam willen geven. Tijdens een dagje Parijs bezegelen ze de liefde voor elkaar én hun baby.

Famke Louise en Denzel geven hun baby een Franse naam

Het verliefde koppel gaat naar Parijs. Onderweg zegt Denzel: “De stad van de liefde, van mijn liefde. Met mijn liefdes.” De trip is extra speciaal, want hun zoontje krijgt blijkbaar een Franse naam. “Maar daar kunnen we nog niets over zeggen”, zeggen de aanstaande ouders.

Famke vervolgt: “Een hele leuk naam ook. We weten trouwens niet of het echt Frans is.” “Het is wel een Frans woord,” vult Denzel aan en grapt vervolgens dat de naam ‘Baguette Slager’ is. Later vertellen ze dat de naam met de letter ‘N’ begint. “De ‘N’ van Nico, dat wordt de naam”, lacht het koppel.

In verwachting van een zoon

In augustus maakte Famke Louise en Denzel Slager bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. De realityserie volgt de zwangerschap van Famke en alles wat er bij komt kijken. In de vorige aflevering konden we de ook de gender reveal party zien. Hier maakte ze het geslacht van de baby bekend. De gasten hadden allemaal een gokje gewaagd, maar uiteindelijk zagen we blauwe confetti door de lucht vliegen.

‘Een echte man maakt mannen,’ zegt ze lachend. ‘Ik ben zo blij dat ik dit met jou heb mogen doen. (…) En ik ben zo benieuwd hoe onze jongen eruit gaat zien, echt niet normaal.’

Rapper Bizzey maakt met een schattige foto bekend dat hij vader wordt van een tweede kind