Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 4 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Big Brother-kijkers niet blij met nieuwe en onverstaanbare stem

Gisteravond begon er weer een nieuw seizoen van Big Brother. Vier Nederlanders en vier Vlamingen gingen het huis in. Dit seizoen belooft onvoorspelbaarder en spannender te worden, maar dat niet alleen. Er is namelijk een nieuwe stem voor Big Brother, maar fans zijn niet blij.

Wat vind jij?!

Maak kennis met de eerste 8 deelnemers van Big Brother 2022

Een nieuwe Big Brother stem

Vorig jaar moesten de Nederlanders nog wennen aan de Vlaamse stem van Big Brother, maar dit jaar is het de beurt aan een Nederlandse stem. Dit is voor de Vlamingen erg wennen. ‘De nieuwe stem in Big Brother is een zware afknapper van heel het seizoen. Weet niet of ik nog verder wil kijken,’ schrijft een kijker op Twitter.

Maar dit is niet het enige kritiek op de nieuwe stem. Het was namelijk ook erg onverstaanbaar. Wie deze nieuwe stem is, blijft een mysterie.

Oud-deelnemer Thomas bedenkt nu de spellen

Vorig jaar was Thomas Nagels nog te zien als deelnemer in het huis. Nu keert hij terug naar Big Brother, maar deze keer niet als deelnemer. Deze keer is hij spelbedenker van het nieuwe seizoen.

In het vorige seizoen van Big Brother moest hij halverwege het huis verlaten. Toch kon hij geen afscheid nemen. ‘Met een boekje vol ideeën’ ging Thomas naar Nederland, in de hoop dat hij een baan kon krijgen op de redactie van het programma. Dat is hem toen ook gelukt.

Hij kreeg toen van hoofdredacteur Jourik Vandervorst een kans om mee te werken aan het nieuwste seizoen. Thomas:“Ik ben er ondertussen achter dat dit werk mij oprecht gelukkig maakt.” Sinds augustus is Thomas samen met andere collega’s bezig geweest met het bedenken van de spellen.

Yes! Vanavond begint het nieuwe seizoen van Married At First Sight NL