Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 5 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

DRAMA: Haalt Donny Roelvink nou uit naar ex-vriendin?

Donny Roelvink geniet van het vrijgezellenleven, dat is duidelijk. Vooral op Instagram laat hij veel van zichzelf zien, maar 贸贸k horen. Zo postte hij gisteren een nogal.. onaardig bericht in zijn Story. Het lijkt een sneer naar een oude liefde (Janice?) maar dat is nog onduidelijk.

Oei.

Donny Roelvink vrijgezel

Er gingen langere tijd geruchten rond dat het stel uit elkaar waren, maar stuurde een tijdje geleden nog een spraakbericht naar @fawrynotsawry om te laten weten dat ze nog bij elkaar waren. Dat bleek schijn, want uiteindelijk was de relatie toch verbroken. In 2019 kwam het koppel samen. Janice kennen we door haar deelname aan X Factor en haar grappige video鈥檚 op Instagram. Het koppel heeft elkaar leren kennen via Instagram, doordat Janice Donny een DM stuurde.

Toch waren er geruchten dat het niet goed ging tussen de twee, en de reden hiervoor zou te maken hebben met Yolanthe Cabau. Hier werd Donny Roelvink namelijk mee gespot.. Er gingen zelfs geruchten rond over een eventuele romance. Ook zou Donny gezien zijn met oud-Love Island winnares Aleksandra.

Instagram-bericht

Donny heeft een duidelijke boodschap voor zijn volgende vriendin (en ook een kleine sneer naar zijn exen) Hij deelt deze tekst dan ook op zijn Instagram:

Donny roelvink
Bron: Instagram @Donnyroelvink

Reactie Janice

Na de break-up liet Janice al vrij snel van zich horen: 鈥榋o bizar veel berichtjes ontvangen van (vooral vrouwen) die nu in een moeilijke situatie zitten en veel bezorgde berichtjes over mij.. But I鈥檓 okay. Iedereen kent het gevoel. We鈥檝e all been there, done that. Maar uiteindelijk komt het weer goed.鈥

Wat ze van dit bericht vindt, dat weten we nog niet. Maar Janice kennende.. horen we 鈥榯 snel genoeg.

Hiep hiep hoera! Donny Roelvink is jarig dus wij trakteren jou op zijn beste foto鈥檚