Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 17 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Hiep hiep hoera! Donny Roelvink is jarig dus wij trakteren jou op zijn beste foto’s

Jongste Roelvink-telg (oke, op kleine baby Dean na dan) is vandaag jarig! Donny mag 24 kaarsjes uitblazen en hij wordt dan ook al vroeg gewerkt door zijn beste vrienden. Op zijn Instagram Story deelt Donny een video waarop te zien is dat hij al vroeg in de ochtend verrast wordt door twee vrienden. Zijn maatjes zingen het verjaardagsliedje ‘er is er een jarig’ en dat kan Donny wel waarderen. Wie jarig is, trakteert! Of in dit geval, trakteren wij.

Geniet ervan.

Donny Roelvink

Donny is weer vrijgezel! Hij en ex Janice Blok hebben onlangs besloten om de relatie te verbreken. Het koppel heeft elkaar leren kennen via Instagram, doordat Janice Donny een DM stuurde.

Wat de precieze reden is van de break-up weten we niet. Wel is Donny een keer op ‘intieme wijze’ gespot met Yolanthe Cabau.. Volgens Donny was dit puur vriendschappelijk, maar het zou natuurlijk wel een eventuele reden kunnen zijn voor een breuk. Donny vertelde aan RTL Boulevard dat hij nu ‘lekker het vrijgezellenleven gaat vieren’.

Love Island

Donny wordt dan ook met verschillende dames gespot. Juicekanaal @lifeofyvonne heeft van een ‘spion’ te horen gekregen dat Donny is gezien met Aleksandra, de winnares van Love Island NL seizoen 1! De spion vertelt dat de twee hand in hand liepen maar dat er verder geen romantiek in het spel bleek te zijn. Wel zag het er uit alsof de twee het erg gezellig hadden.

Een cadeautje voor jou

Om jou ook een beetje te trakteren vandaag, zetten we de beste Instagram-foto’s van Donny op een rijtje.

Lief! Baby van Dave Roelvink heeft eerste schooldag al achter de rug