Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 16 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit is de knappe vriendin van wereldkampioen Max Verstappen

We kennen Max Verstappen allemaal als Formule 1-coureur. Ook zal het je vast niet ontgaan zijn dat Verstappen afgelopen zondag, als eerste Nederlander ooit, wereldkampioen is geworden. De spannende ontknoping zorgde voor heel wat emotie bij fans, teamgenoten en natuurlijk bij familie, vrienden én zijn vriendin. Maar wie is deze knappe dame?

Het is geen onbekende in de race-wereld.

Vriendin Max Verstappen

Max heeft de afgelopen jaren heel wat vriendinnen gehad, maar met zijn huidige vriendin lijkt het echt serieus. Kelly Piquet, zoals zijn vriendin heet, is een stukje ouder en komt uit Brazilië. Ook is Kelly geen onbekende in de race-wereld, want ook haar vader (Nelson Piquet) heeft lange tijd in een F1-auto geracet. Kelly heeft ook een tijdje een relatie gehad met voormalig Red Bull racer Daniil Kyvat. Daniil en Kelly hebben zelfs een dochtertje, Penelope.

Zeg maar dag tegen je plek

Max heeft uiteindelijk het F1-stoeltje van Daniil bij Red Bull overgenomen. De relatie tussen Kelly en Daniil hield geen stand en uiteindelijk vond Max de liefde bij deze Braziliaanse schone. De twee zijn sinds eind 2020 een stel. Ook is Kelly al een beetje bekend met de Nederlandse cultuur, want haar moeder (Sylvia Tamsma) komt oorspronkelijk uit ons koude kikkerlandje.

Carrière

Kelly ziet er prachtig uit maar heeft ook een goed stel hersenen. Ze staat ze vaak model voor grote merken maar vergis je niet: ze heeft ook internationale betrekkingen, politieke wetenschappen en economie gestudeerd. Ook heeft ze bij Vogue Latino America, Bergdorf Goodman en Marie Claire gewerkt. Momenteel werkt ze als gezondheids- en wellnesscoach.

Steun en toeverlaat

Kelly is een enorme steun voor Max. Ze begrijpt hem en ze is dan ook vaak te vinden op het circuit. In hun vrije tijd gaan ze graag op vakantie naar mooie bestemmingen. Max is nu zelfs een soort stiefvader voor Kelly’s dochtertje Penelope. Ook hebben ze twee katten in huis:

Instagram

Kelly post regelmatig schattige foto’s van haar en Max op Instagram maar ze steunt hem ook volop in zijn carrière. Zo liet ze afgelopen weekend weten: ‘My number 1’

Het is officieel: Harry Potter keert terug voor een speciale reünie-aflevering