Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 16 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze romantische kerstcomedy moet jij kijken volgens jouw sterrenbeeld

Je bent je helemaal aan het voorbereiden op de feestdagen en je kan niet meer wachten tot het kerst is.. Het enige wat nog mist is een goede kerstfilm, maar er eentje kiezen is altijd het moeilijkste deel. Wie of wat kan je dan helpen? Juist, je sterrenbeeld!

Pak de popcorn er maar bij en je bent klaar voor een goede filmavond.

Ram: New Year’s Eve

Ram is naast een trendsetter ook een doorzetter. Je brengt altijd de energie, daarom is deze kerstfilm zeker wat voor jou. Plus, de cast van deze film is geweldig. Van Zac Efron tot Katherine Heigl, wat wil je nog meer?

Stier: Last Holiday

Wil je zien hoe Queen Latifah zichzelf trakteert op een luxe leven met een verblijf in een chique Europees hotel. De zelfverzekerde Stier houdt er nu al van. Maak je klaar voor een wilde rit, want Queen Latifah haalt alles uit de kast.

Tweeling: Princess Switch

Een kerstversie van The Parent Trap en het heeft alles wat je wilt. De kerstsfeer, veel grappen en een actrice die zich voordoet als een tweeling. Daarom zal deze film perfect zijn voor de Tweeling.

Kreeft: The Family Stone

Kreeft houdt ervan om de hele familie bij elkaar te brengen. Naast knuffelen met je boo terwijl je naar The Family Stone kijkt, kan het ook een gesprek vormen. Maak je klaar om verhalen te delen over je lieve oma of grappige oom.

Leeuw: White Christmas

De dramatische Leeuw houdt van een gechoreografeerd musical nummer met veel glitter en glamour. Je zult dan ook van elke minuut van de klassieker White Christmas genieten.

Maagd: It’s a Wonderful Life

De Maagd begrijpt de pijn van hard werken en zich ondergewaardeerd voelen als geen ander. Daarnaast houden ze ook van de klassiekers. Daarom moet jij It’s a Wonderful Life kijken.

Weegschaal: Let It Snow

De sociale Weegschaal wil de vakantie vieren met geliefdes en vrienden. Let It Snow, met een geweldige cast en een goede soundtrack, is dan de perfecte film voor jou.

Schorpioen: Happiest Season

De Schorpioen zal dol zijn op deze maffe kerst rom-com, waarin alles draait om het leren van jezelf te houden en de moed te vinden om de waarheid te vertellen. Happiest season is daarom een super vermakelijke kerstfilm voor jou.

Boogschutter: The Holiday

De avontuurlijke Boogschutter zal niet alleen van de film houden, maar je zult waarschijnlijk naar overzeese verblijfplaatsen gaan kijken. The Holiday is een verhaal over twee vrouwen die ruilen van huis in twee verschillende landen, waar ze verliefd worden op lokale mannen.

Steenbok: Home For The Holidays

Onverwachts je baan verliezen vlak voor je naar huis gaat, is waarschijnlijk de grootste angst van de Steenbok. Maar Home for the Holidays zal je eraan herinneren om het los te laten en de feestdagen te vieren.

Waterman: The Nightmare Before Christmas

De creatieve en dromerige Waterman kijkt graag naar Tim Burtons The Nightmare Before Christmas. Van de mooie animatie tot de liedjes en ook nog eens een romance, je kunt er geen genoeg van krijgen!

Vissen: Bridget Jones’ Diary

Net als Bridget Jones zelf hou jij waarschijnlijk een dagboek bij. Waarschijnlijk begrijp je haar dan ook goed. Ze denkt altijd met haar hart en niet met haar hoofd.

Inspiratie nodig? Dit zijn de leukste kerstcadeaus van 2021