Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 29 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Bijna tijd voor beschuit met muisjes: vriendin Dave Roelvink in het ziekenhuis om te bevallen

Dave Roelvink deelde in april het gelukkige nieuws dat hij en zijn vriendin Jazzlyn ouders worden van een jongetje. Papa in spé vertelde dat het kindje begin november verwacht wordt. Toch blijkt de kleine Roelvink iets eerder te komen, want zowel Dave als zijn vriendin zijn beiden in het ziekenhuis gespot.

Dat kan maar één ding betekenen, toch?

De bevalling is begonnen

We hoeven niet lang te gissen, want Dave maakte zojuist via zijn eigen Instagramkanaal bekend dat de bevalling inderdaad begonnen is. In zijn verhaal zien we Jazzlyn op een ziekenhuisbed liggen, met Dave ernaast. ‘Het is begonnen’, aldus een vrolijk maar ook zenuwachtig ogende Dave. Jazzlyn vult hem aan: ‘Al twee dagen’.

Dave Roelvink
Instagram: @daveroelvink

Optreden gaat niet door

Ook laat Dave weten dat zijn optreden van aanstaande zaterdag in Overveen om bovenstaande reden niet doorgaat. Wel wenst hij iedereen veel plezier op het feest, en laat hij weten zijn volgers op de hoogte te houden van de situatie.

Dave en Jazzlyn

De DJ en zijn vriendin zijn al eerder een setje geweest. In 2015 gingen de twee uit elkaar, nadat ze daarvoor twee jaar lang samen waren. In augustus kwamen de twee elkaar weer tegen en hebben elkaar nooit meer losgelaten.

Wij wensen de twee aanstaande ouders heel veel sterkte en geluk toe de komende dagen!