Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 29 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Huh? Werkt Ferry Bouman samen met de ‘wouten’ in het derde seizoen van Undercover?

Voor de mensen die het jammer vonden dat we Ferry Bouman zo weinig te zien kregen in het tweede seizoen van de successerie: we hebben goed nieuws! Netflix heeft zojuist de trailer uitgebracht voor het derde seizoen van Undercover. Hier zien we dat de serie een verrassende wending gaat nemen.

Ferry Bouman gaat namelijk samenwerken met de ‘wouten’.

Undercover: seizoen 3

Bob is wegens wangedrag ontslagen bij de politie, heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Nadat er een jonge undercoveragent wordt vermoord, komt de politie erachter dat er een mol in hun organisatie zit. Bob krijgt een voorstel die zijn rechtszaak kan laten verdwijnen. Hij moet hiervoor nog een keer undercover én de mol ontmaskeren. Maar daarvoor moet hij samenwerken met een oude bekende: Ferry Bouman.

De nieuwste trailer

Bob en Ferry Bouman worden in het nieuwe seizoen gedwongen om samen te werken. Hiervoor moeten ze hun haat naar elkaar opzij zetten, zodat ze zichzelf kunnen verzekeren van een betere en nieuwe toekomst. Gaat het hun lukken om hier levend uit te komen en tussendoor elkaar ook niets aan te doen? En goed nieuws, want ook onze favoriete karakter Daniëlle is weer te zien in het nieuwe seizoen. Bekijk hieronder de trailer.

Het gaat zeker weer een spannend seizoen worden. Het derde seizoen van Undercover is vanaf 21 november iedere week te zien op Netflix. Er komt elke week op zondag om 21:10 uur een nieuwe aflevering online.

Undercover seizoen 3 is niet het enige wat in november te zien is op Netflix. Wij hebben alle nieuwe series en films voor je op een rijtje gezet.

Déze nieuwe titels verschijnen in november op Netflix