Kim van der Blom
Kim van der Blom Beauty en Style 29 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze manier van contouren gaat je leven compleet veranderen

Deze nieuwste contour-hack is life changing en zorgt ervoor dat de manier waarop je make-up aanbrengt compleet gaat veranderen. Volgens de TikTok-hack die viral gaat, is contour niet alleen voor de jukbeenderen. TikTokker Rikki laat de techniek zien in één van haar video’s en wij vertellen je er alles over.

Het is zeker het proberen waard!

Rikki’s contourhack

Rikki haar techniek is ondertussen viral gegaan op TikTok. Het gaat je verbazen hoe goed deze hack werkt, want we kunnen je zeker vertellen dat je tijdens de video gaat denken: ‘dit komt niet goed’. Maar voordat we naar de video gaan, laten we je uitleggen wat contour precies voor werking heeft.

Contouren zorgt ervoor dat er nadruk wordt gelegd op onder andere de jukbeenderen en kaaklijnen. De nadruk leg je door de natuurlijke schaduwen in je gezicht donkerder aan te zetten. We weten allemaal dat Kim Kardashian de ‘queen of contour’ is, maar TikTokker Rikki laat een hele andere manier van contouren zien.

Met deze techniek schildert ze met behulp van contour, blush en concealer een soort regenboog over haar gezicht. Dit doet ze door strepen met de verschillende producten over haar gezicht te trekken. In de video is te zien dat ze binnen no time een mooi resultaat levert.

Gezichtscontour

Het ziet er in de TikTok-video allemaal heel gemakkelijk uit, maar het gaat het vast iets lastiger zijn. Zeker de eerste keer dat je deze hack gaat gebruiken. Je moet dan ook heel wat producten blenden. Het kan ook zo zijn dat er soms het één of ander bijgewerkt moet worden. Maar het is zeker het proberen waard, want het resultaat van Rikki haar video zag er zeker mooi uit. Bekijk hieronder haar video.

@rikkisandhuu

by far one of the BEST contouring and highlighting techniques I have everrrr used!! 💗💗 #beautyhacks #makeuptips #contouring101 #foryou

♬ original sound – ꧁𝐒𝐥𝐨𝐰𝐞𝐝 𝐀𝐮𝐝𝐢𝐨𝐬꧂

Wij gaan deze nieuwe hack zeker proberen, jullie ook?

Ook deze nieuwe eyeliner-hack geïnspireerd op Sophia Loren is zeker het proberen waard. Je leest er hier alles over:

Deze eyeliner-hack geïnspireerd op Sophia Loren gaat viral op social media