Emma Toussain
Emma Toussain Beauty en Style 29 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Hebben! Lancôme lanceert een ‘Emily in Paris’-collectie

Parisiennes hebben al jaren een soort nonchalante, maar toch ook elegante uitstraling. Dat wordt vaak ook wel de je ne sais quoi-look genoemd. Er zijn talloze boeken en artikelen geschreven over hoe jij die er nét zo uit kunt zien, als de jonge vrouw uit Parijs.

Lancôme komt met een hele speciale verrassing!

Emily In Paris

Dat de Amerikaanse en Parijse vrouw mijlen ver uit elkaar liggen, wordt goed weergegeven in de Netflix-show Emily in Paris. In deze populaire serie volgen we Emily (gespeeld door Lily Collins), een Amerikaanse vrouw die voor werk verhuist naar Parijs. Emily stapt vol goede moed en naïviteit de Franse wereld in. Daar staat ze voor een aantal grote verrassingen, maar ze ziet er wel altijd op en top uit. Kijkers over de hele wereld zijn razend enthousiast over de looks in de show en high-end beautymerk Lancôme speelt hier perfect op in.

Emily in Paris seizoen 2: deze knappe gezichten worden aan de cast toegevoegd

Lancôme x Netflix

Het nieuwe seizoen van Emily in Paris staat vanaf 22 december op Netflix en daarom heeft Lancôme in samenwerking met Netflix een limited-edition collectie bedacht geïnspireerd door Emily en de chique franse looks. Leuk om te weten is dat Lily Collins zelf al lange tijd ambassadeur is van het beautymerk dus ze past perfect in het plaatje.

De collectie bestaat uit zeven producten. Wat kun je verwachten? Denk aan onder andere make-up, huidverzorging én parfum. Alle verpakkingen zijn zorgvuldig samengesteld en zien er uit alsof Emily ze zo uit haar dure merktas kan trekken.

Voor alles een eerste keer

Francoise Lehmann, de Global Brand President van Lancôme vertelt aan InStyle: ‘This is the first time Lancôme has teamed up with a highly popular and super aspirational Netflix show to create a beauty collection’.

Daar wordt aan toegevoegd, ‘With this new collection, Lancôme celebrates the Parisian joie de vivre and the charm of Emily in Paris. It is the perfect way to re-create that distinctive French girl beauty and interpret it your way at home, bringing French glamour & sophistication to all women around the world.’

De collectie zal pas vanaf eind november te verkrijgen zijn. De precieze datum is nog niet bekend, maar hou het goed in de gaten.

Ben je benieuwd naar de producten? Bekijk ze hieronder:

Lancome Netflix
Bron: InStyle / Courtesy
Lancome Netflix
Bron: InStyle / Courtesy
Lancome Netflix
Bron: InStyle / Courtesy
Lancome Netflix
Bron: InStyle / Courtesy
Lancome Netflix
Bron: InStyle / Courtesy
Lancome Netflix
Bron: InStyle / Courtesy
Lancome Netflix
Bron: InStyle / Courtesy