Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 29 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Bibi Breijman krijgt steun van dochtertje Teddy tijdens zwangerschap

Er werd deze week via Instagram bekendgemaakt dat Bibi Breijman in verwachting is van een tweede kindje. Eerder is ze al bevallen van dochtertje Teddy. Deze bevalling was erg zwaar, dit ervaart ze nu ook bij haar tweede zwangerschap. Maar gelukkig krijgt ze steun van Waylon, maar ook van dochtertje Teddy.

Bibi Breijman in verwachting van een tweede kindje

Zware zwangerschap voor Bibi Breijman

Net zoals bij haar eerste zwangerschap is het afzien voor Bibi. Ze heeft opnieuw last van zware misselijkheid tijdens haar zwangerschap. Maar ze kan gelukkig rekenen op de steun van Waylon, maar ook op de steun van haar tweejarige dochtertje Teddy. Op Instagram plaatst ze een foto met haar, en schrijft hierbij: ‘Bij iedere 🤢sessie houdt ze m’n haar vast, geeft ze me kusjes en word ik overladen met al haar speelgoed: “Zodat je sauw weer beter wordt, mama.”‘ Daarnaast verwijst ze ook naar Waylon:‘En er vliegt hier de hele dag een man (die een cape verdient) rond, om mij iedere seconde op mijn wenkies te kunnen bedienen.’ Ze sluit het bericht af met: ‘ode aan mijn superhelden’.

Het management van Bibi vertelde dat ze deze zwangerschap hetzelfde ervaart als de eerste. In Bibi’s column in de Flair schreef ze over haar zwangerschap: ‘Een cocktail van cif, spiritus en azijn sloop vanaf dat moment ongemerkt naar binnen. Een nieuw begin van elke tien minuten naar de wc rennen en zelfs geen slok water meer binnen kunnen houden, was aangebroken. Meerdere keren reed Waylon me naar het ziekenhuis met uitdrogingsverschijnselen.’

Maar de verpleegster had haar beloofd dat het rond de twaalfde week beter ging worden. ‘De weken die volgden waren zwaar; mijn lichaam takelde af en de kringen onder mijn ogen werden vloeibaar grijs. Week twaalf brak aan, maar het spuugzakje bleef bij me tot week twintig en net toen ik er echt mentaal doorheen zat, gebeurde het, na nog één heftige braaksessie.’

Ook deelde ze haar angst voor een tweede zwangerschap: “Ik zou graag een tweede kind willen, maar de angst dat ik weer zo ziek word, houdt me tegen. En Teddy is er ook nog, ik kan niet alleen maar platliggen met een peuter om me heen.”

Maar nu zijn Bibi en Waylon erg blij dat ze een tweede kindje verwachten.