Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 25 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Bibi Breijman in verwachting van een tweede kindje

Groot nieuws voor Bibi Breijman en Waylon, ze zijn namelijk in verwachting van hun tweede kindje! Dit maakte het gelukkige paar bekend via Instagram. Ze leerden elkaar kennen via tv-programma It Takes 2 en werden in 2018 ouders van hun eerste dochtertje Teddy.

Toch laat Bibi op Instagram weten dat het gezinnetje zeker nog niet compleet is.

Bibi Breijman en Waylon

Het koppel leerde elkaar kennen via het zangprogramma It Takes 2 in 2017. In het programma werd Waylon de coach van Bibi en wonnen de twee dat jaar het seizoen. Even later bleek de twee het goed met elkaar konden vinden. Via Instagram maakte ze bekend dat ze een relatie hebben.

Een halfjaar later maakte ze via Instagram bekend dat ze in verwachting was van haar eerste kind. Doordat deze zwangerschap niet soepel verliep, heeft ze lang getwijfeld over een tweede kind. Waylon heeft al een zoon uit een eerdere relatie.

Zwangerschap

In een interview met Flair afgelopen juni deelde ze haar angst over haar eerste zwangerschap en hoe dit haar keuze voor een tweede kindje beïnvloedde. “Ik zou graag een tweede kind willen, maar de angst dat ik weer zo ziek word, houdt me tegen. En Teddy is er ook nog, ik kan niet alleen maar platliggen met een peuter om me heen.”

Toch komt er een nieuw kindje bij, en als het aan haar ligt is het ook zeker niet de laatste. Bij haar post op Instagram schrijft Bibi: “Met jou wil ik een elftal.” Kunnen we dan meer kinderen verwachten?

De post bestaat uit gefotoshopte foto’s en eindigt met een foto van het stel mét een baby emoji op haar buik. Bekijk hieronder de grappige foto’s:

Bibi is niet de enige bekende nederlander die zwanger is, ook deze realitysterren verwachten een kind óf zijn net bevallen en doen mee aan een nieuwe realityserie op Videoland.