Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 25 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit is waarom Molly-Mae Hague en haar vriend elkaar nauwelijks zien

Voormalig Love Island-deelneemster Molly-Mae Hague doet een boekje open over waarom ze haar vriend Tommy Fury niet vaak meer ziet, ondanks dat het koppel wel samenwoont. Op haar Instagram beantwoordt ze de vragen van haar fans via een Q&A.

Dit is de reden waarom het koppel elkaar nauwelijks ziet.

Molly-Mae Hague en Tommy Fury

In 2019 leerde het koppel elkaar kennen via het datingprogramma van de UK: Love Island, sindsdien hebben Molly-Mae en Tommy een relatie. In een Q&A op Instagram vroeg één van haar volgers wat er op haar “wish list” staat. Hierop antwoordde ze, “Meer tijd doorbrengen met mijn vriend.”

Tijdens deze Q&A voor haar 6.1 miljoen volgers vertelde ze waarom zij en haar vriend elkaar nauwelijks zien. Beiden hebben een erg druk schema waardoor ze elkaar niet vaak zien. Daarnaast vertelde Molly-Mae dat het koppel probeert om tussen de drukke schema’s door leuke dingen te doen, maar soms zijn er dagen dat ze elkaar een hele dag niet zien. Soms zijn ze dan zelfs te moe om ‘s avonds nog bij te kletsen. “Als we naar bed gaan, zijn we beiden zo uitgeput.”

Love Island-koppel Luke Trotman en Siannise Fudge reageren op de geruchten over hun breuk

Ondanks dat het koppel samenwoont, mist ze haar vriend wel veel. Maar Molly-Mae geeft aan dat hierdoor de tijd die ze samen met haar vriend Tommy heeft specialer wordt.

Geruchten over een break-up

Eerder dit jaar waren er geruchten dat Molly-Mae Hague en Tommy Fury uit elkaar waren. Dit gerucht ging rond nadat Tommy niet veel meer op de Instagram van Molly-Mae te zien was. Via haar account reageerde ze op deze geruchten,“Natuurlijk zijn we oké! Omdat we voor een paar weken geen selfies samen posten op Stories betekent niet dat dingen slecht zijn… We zijn beide gewoon zo druk.”

“Momenteel is hij op trainingskamp, wat super serieus is. Geen date-avonden of andere dingen. We hebben vroege avonden en een zeer vaste routine die ik ook probeer te volgen om hem te steunen. Ik hou veel van hem. Zo trots op hem.”

Ze voegt hier nog aan toe, “Ik kan niet geloven dat mensen denken dat als het niet op social media staat, het niet gebeurt. Jongens, Tommy en ik zijn absoluut oké. Like, the best ever.”

Huh? Zijn Maura Higgins en Giovanni Pernice uit Love Island uit elkaar?