Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 18 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Love Island-koppel Luke Trotman en Siannise Fudge reageren op de geruchten over hun breuk

Een paar dagen geleden ging het gerucht rond dat de runners up van Love Island Luke en Siannise uit elkaar waren. Maar het waren alleen geruchten. Het koppel heeft via Instagram gereageerd op de geruchten van de fans. Wij vertellen je of het koppel nog bij elkaar is of dat ze een punt achter de relatie hebben gezet.

Uit elkaar?

Op social media speculeerden fans volop dat het Love Island-koppel uit elkaar is. Het begon allemaal nadat Siannise de caption van haar Instagrampost veranderde van de volgende tekst: “Als je iemand vindt die voor je geest, lichaam en ziel zorgt. Die je aan het lachen maakt en je flaws accepteert”, naar een eenvoudige emoji, van een wit hartje.

Daarnaast viel het de fans ook op dat het koppel al een tijdje stil was op CONQR, het account van hun kledingmerk. “Het viel me op dat er al heel lang niets meer is gebeurd met hun gezamenlijke kledingbedrijf, tenzij ik iets mis”, zei een fan.

Maar een andere fan dacht dat Siannise het misschien uiteindelijk te persoonlijk vond. “Misschien heeft ze het gepost en vond het toen te persoonlijk en open, en veranderde het.”

Het Love Island-koppel reageert

Maar we hebben goed nieuws voor de fans, want het koppel is zeker nog bij elkaar. Via hun Instagramstory laten ze zien dat ze zeker nog erg gelukkig zijn samen. Zaterdagavond deelden de twee schattige foto’s van hun date night. Siannise deelde een foto van haar met een baby Yoda-knuffel die ze had gewonnen in de speelhal. Ook deelde ze nog een foto van haar met Luke waarop ze samen op een podium poseerden. De foto’s zie je hieronder.

@siannisefudge / Instagram

Na alle geruchten is het dus eindelijk duidelijk, Siannise en Luke zijn zeker nog bij elkaar.

Lees hier hoe het nu gaat tussen oud Temptation Island deelnemers Jolien en Herbert:

Hoe is het nu met oud Temptation Island-deelnemers Jolien en Herbert?