Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 18 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Hoe is het nu met oud Temptation Island-deelnemers Jolien en Herbert?

In 2017 deed het koppel Jolien Puype en Herbert Bodendorfer mee aan Temptation Island. Dit seizoen staat bekend als één van de meest dramatische seizoenen van het programma. Je bent het koppel dan ook vast zeker niet vergeten. Zijn de twee uit elkaar of zijn ze toch nog een setje? Wij praten je bij.

Nog meer Temptation Island-drama: wát onthult Bert nu over Delphine?!

Temptation Island 2017

Beide konden tijdens hun deelname aan Temptation Island de verleiding niet weerstaan. Jolien had in een dronken toestand zin om met een vrouw te zoenen, wat ze uiteindelijk ook deed met Lisa en Lize. Terwijl Herbert dit zag als groot verraad, had hij seks met Saartje, waarmee hij vanaf dag één al close was. Toen was het Tempa-avontuur echt begonnen en zoende Jolien ook nog met Karim, één van de verleiders. Het was dan ook een intense confrontatie tijdens het laatste kampvuur, maar Jolien was bereid om Herbert te vergeven. Herbert zag dat toen nog niet zitten.

Na dit heftige avontuur is het koppel een tijdje uit elkaar geweest. Uiteindelijk kozen ze toch voor elkaar. Tegen de Belgische Story vertelde Herbert toen: “Ik ben even het huis uit getrokken, Jolien is naar haar mama gegaan, maar we bleven wel moeite doen voor elkaar.” Jolien vulde dit aan met: “Die weken dat we uit elkaar waren, dat was de hel. Ik huilde haast elke dag.”

Hoe gaat het nu met het koppel?

Het was zeker een goede keuze van het koppel om de relatie nog een kans te geven. In 2018 waren de twee namelijk verloofd en ze zijn nog steeds gelukkig samen. Eerder dit jaar werden Jolien en Herbert zelfs ouders van hun tweede kindje. In november 2018 werd het koppel voor het eerst ouders van zoontje Emilio. In maart verwelkomde het gezin een dochtertje, genaamd Ana Luisa.

De nieuwe Herbert

Herbert is tegenwoordig personal trainer en online coach. Hij deed onlangs mee aan zijn eerste bodybuilding wedstrijd. Hier mocht hij op het podium laten zien waar hij zo hard voor heeft gewerkt de afgelopen tijd. Hoe die er nu uitziet, zie je hieronder. Bij deze Instagram-post schrijft hij: “Ik heb het beste van mezelf gegeven, tegenover een heel sterke line-up. Ik heb een mooie vierde plaats weten te bemachtigen, tegenover acht deelnemers. Ik ben hier trots op. Op naar de volgende!”

Jolien reageert trots onder de foto: “Schat, ik ben zo trots op jou. Enkel met je lach alleen al had je gewonnen. Goed gedaan! Op het Belgisch Kampioenschap zal je knallen!”

Ook in het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is er veel drama, vooral tussen Bert en Delphine. Je leest het hier!