Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 18 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Zó reageert Delphine uit Temptation Island op geruchten over vreemdgaan

Het verhaal tussen Delphine en Bert uit Temptation Island lijkt elke week weer een andere wending te krijgen. De twee hebben geen goed woord voor elkaar over en ze doen er alles aan om de ander te kwetsen met vervelende beelden. Vorige week leek het erop alsof Delphine toe gaf vreemd te zijn gegaan tijdens haar relatie met Bert en nu reageert ze op de geruchten.

Drama.

Temptation Island

Tijdens de kampvuurbeelden van de vorige aflevering van het realityprogramma kon Bert zien hoe zijn (inmiddels ex) Delphine reageerde op zijn uitspattingen. Dat de relatie al niet goed zat voor hun deelname wordt met de aflevering duidelijker. Er worden steeds meer schadelijke en intieme geheimen onthuld door zowel Bert als Delphine waardoor een verzoening er hoogstwaarschijnlijk niet meer inzit.

Geruchten

Op een specifiek beeld maakt Delphine een opmerking over dat “Bert niet haar enigste lief is”. Bert kijkt vragend naar het beeld en lijkt het niet meteen te snappen, maar de andere mannen kaarten dit gelijk aan en vragen of het kan dat zíj tijdens de relatie is vreemdgegaan. Bij Bert lijken er nu wat belletjes te gaan rinkelen, waarna hij haar ook beschuldigd van het oplopen van een soa.

Nog meer Temptation Island-drama: wát onthult Bert nu over Delphine?!

Reactie Delphine

Delphine reageert nu op deze geruchten. Zo vertelt de Belgische aan roddelpagina Marwajuice dat ze absoluut niet is vreemdgegaan in haar relatie met Bert.

“Heb je de aflevering niet gezien? Ik had vóór Bert ook nog een leven.. Ik citeer: ‘Denk je nu echt dat Bert mijn enigste lief was?’ Zo heb ik het verteld, check ook de vorige aflevering waarin het complete gesprek werd vertoond”, vertelt ze.

“Ik had het over relaties vóór hem, maar Bert maakte ervan alsof ik bedoelde binnen onze relatie”.

Wij zijn wederom benieuwd naar de volgende aflevering en wat voor bekentenissen er nu weer gedaan gaan worden.. Deze twee houden Temptation Island het in ieder geval wel spannend.

Bert is er nu echt klaar mee: het Temptation-avontuur gaat nu echt van start