Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 15 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Nog meer Temptation Island-drama: wát onthult Bert nu over Delphine?!

Gisteren stond er weer een nieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave op Videoland. Waar we de situatie elke week weer een beetje meer zien escaleren, was dat gisteren niet anders. Deze keer waren de heren aan de beurt voor hun tweede kampvuur. Dat ze heftige beelden konden verwachten, wisten ze helaas zelf maar al te goed.

DRAMA.

Temptation Island drama

Waar normaal het fysieke vreemdgaan de grens is voor veel deelnemers, is dat dit seizoen wel anders. Dit keer zijn het de heftige uitspraken waar de koppels over vallen. Dat is ook niet gek, aangezien Delphine eerder onthulde dat Bert tijdens hun relatie twee keer een prostituee heeft bezocht. Ook Nico kwam met een grote onthulling: hij is tijdens zijn relatie, in een mindere periode, vreemdgegaan. Dit kwam tijdens een apart opgenomen boodschap boven water.

Bert voelde zich niet gerespecteerd en verklaarde Delphine voor gek. De vriendin van Nico, Donna, reageerde vol afschuw op de bekentenis van haar (ex?)vriend. Boos en gekwetst verbreekt ze de relatie. Als Nico deze boodschap tijdens het kampvuur te horen krijgt, stort hij in. Toch snapt hij het wel, ook al hoopte hij er samen uit te komen.

Bert versus Delphine

Dit koppel is een heel ander verhaal. De twee zijn al tien jaar samen en Delphine vertelde tijdens het vorige kampvuur dat ze voor haar deelname ook zwanger probeerde te worden (!?).

WAT: Delphine en Bert van Temptation Island probeerden zwanger te worden?

Terug naar het kampvuur van de heren. Als Bert zijn beelden te zien krijgt ziet hij een opgefokte Delphine die ontzettend reageert op de beelden die zij dan weer van hem heeft gekregen. We zien middelvingers, grove uitspraken én haar in lingerie in het zwembad.Maar waar de heren over vallen is de uitspraak: “Bert denkt dat hij mijn enigste lief is, ofzo”. Ook laat ze de per ongeluk de naam Kevin vallen.

Betekent dit dat Delphine ook vreemdging?!

Soa

Als dit allemaal nog niet erg genoeg is, laat Bert ook nog wat dingen kwijt over zijn (inmiddels) ex-vriendin. Zo verklapt hij dat ze tijdens hun relatie een soa heeft gehad, maar dat ze vaag was over hoe ze die opgelopen kon hebben.

“Ze hebben allemaal dezelfde soa gehad. Ik heb nooit iets gehad. Er waren drie mogelijkheden: dat ik het haar gegeven had, dat ze het opgelopen had in de sauna, of dat het via het speeksel van zichzelf was. Maar er is nooit gesproken geweest over seksueel contact met iemand anders. Natuurlijk twijfel ik over alles nu. Daar heeft ze zelf voor gezorgd” zucht Bert.

Oh oh. Wij zijn wederom benieuwd naar het Temptation Island-drama van volgende week.