Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 8 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

WAT: Delphine en Bert van Temptation Island probeerden zwanger te worden?

We zijn nog steeds aan het bijkomen van de nieuwste aflevering van Temptation Island. Dit seizoen gaat het zo’n beetje mis bij iedereen, maar boven aan staan nog steeds Bert en Delphine. Ook in deze aflevering deed Delphine een shocking reveal. Ze vertelt dat zij en Bert voor hun deelname aan het proberen waren om zwanger te worden.

Bert en Delphine wilde kinderen

Delphine krijgt tijdens het kampvuur te zien hoe Bert op, tegen en onder de single vrouwen danst. Vervolgens krijgen we te zien hoe hij het tegenover de camera uitmaakt met Delphine. “Mijn relatie is ten einde, omdat ik met zo’n vrouw niks meer te maken wil hebben. Doet het mij pijn? Nee. Ik kan er zelfs geen traan meer om laten. Ik ga er niet meer zijn om het voor haar op te nemen. I don’t give a fuck, niet meer.” Dat zijn heftige woorden van Bert.

OMG! Nico onthult dít grote geheim tijdens het kampvuur op Temptation Island

Gestopt met de pil

Delphine deed het anders: “Dat is toch ziek? Ik ben al zes maanden gestopt met de pil voor hem, maar het lukte niet. Ik ben echt blij dat ik niet zwanger ben van dat varken. Dat kan toch niet? Tien jaar en dan doe je zo. Ik heb hem alles vergeven en dan gaat hij doen alsof het de hele tijd mijn schuld was.” Ook dit zijn heftige woorden. Wij kunnen niet wachten op volgende aflevering!

Kijk elke donderdag een nieuwe aflevering Temptation Island op Videoland

Nog een Temptation-baby! Oud verleidster Cherish is zwanger