Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 7 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Love Islander Liberty Poole heeft zich opgegeven voor Dancing on Ice

Het lijkt erop dat Love Island’s Liberty Poole weer terugkeert op tv. Deze keer verruilt ze haar zonnebrand voor schaatsen. Er werd bevestigd dat ze zich heeft aangemeld om deel te nemen aan het volgende seizoen van ‘Dancing on Ice’.

Liberty in Dancing on Ice

De 22-jarige Love Islander werd tijdens haar deelname al snel een favoriet van de fans. Ondanks dat Liberty geen langdurige liefde vond bij Jake Carnish en zelfs een paar dagen voor de finale vrijwillig het programma verliet. Maar ze heeft genoeg om zichzelf mee bezig te houden. Naast het entertainen van haar vele volgers op Instagram en de samenwerking met In The Style voor een eigen modelijn, voegt Liberty zich toe aan het lijstje met deelnemers voor het nieuwe seizoen ‘Dancing on Ice’.

Op 6 oktober deelde Liberty het nieuws op Instagram. Bij haar post schreef ze: “Ik ga leren dansen… op ijs! Wens me succes! Zo opgewonden om deel te nemen aan de show waar ik al jaren met veel plezier naar kijk.”

In een verklaring over de show vertelt Liberty: “Ik ben opgegroeid met het kijken naar Dancing On Ice en mijn moeder was vroeger een kunstschaatsster. Ik schaats soms als hobby, zodat ik over de ijsbaan kan komen, maar ik kan geen trucjes doen, geen pirouettes ofzo, dus ik kijk er echt naar uit om mezelf te pushen en zoveel mogelijk te leren.”

Liberty is niet de eerste die als oud-deelnemer van Love Island mee doet aan het populaire programma. Vorig jaar deed Maura Higgins met partner Alexander Demetriou mee, maar de twee werden in week zeven al uitgeschakeld.

Deze BN’er is ook gevraagd voor De Bachelor