Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 15 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

Dit is hoe je weet of iemand met een maan in Maagd je leuk vindt

Als het gaat om astrologische gemeenschappelijkheid, kan het zonneteken (sun sign) van jouw partner veel vertellen over de manier waarop zij liefhebben. Maar dat is slechts een klein onderdeel van hun geboortehoroscoop. De maantekens kunnen namelijk net zoveel, of misschien zelfs meer, onthullen over iemands liefdestaal en benadering van relaties. Is jouw partner bijvoorbeeld een man met zijn maan in Maagd? Dan is hij waarschijnlijk attent. gedetailleerd en erg kieskeurig.

Maan in Maagd

Is astrologie nieuw voor je? Misschien ben je dan alleen bekend met je zonneteken, dit is jouw sterrenbeeld. Maar jouw maanteken geeft een kijkje in de manier waarop je denkt en je diepste angsten, overtuigingen en verlangens. Daarnaast heb je ook de ‘rising sign‘, dit beschrijft hoe iemand op het eerste gezicht is, het weerspiegelt hun maanteken, dus hun diepere zelf. Er wordt zelfs gezegd dat: hoe beter je iemand kent, hoe meer eigenschappen, die verband hebben met hun maanteken, je herkent.

Dus wat betekent het als jouw soulmate een analytische en georganiseerde Maagd is? Of belangrijker nog, wat betekent het voor je relatie? Hier is alles wat je moet weten over het daten van iemand met deze astrologische plaatsing.

Ze hebben structuur en routine nodig

In het algemeen hebben mensen met aardetekens (earth signs) in hun plaatsing betrouwbaarheid nodig en zoeken ze naar geaarde en stabiele relaties. Maagd wordt geregeerd door Mercurius, deze planeet staat bekend als de planeet van communicatie. Dit betekent dat je verliefdheid prioriteit geeft aan duidelijkheid, eerlijkheid en wederkerigheid boven opwinding en drama. Zelfs als het zonneteken (sun sign) van je geliefde spontaner is, verlangen ze stiekem naar een betrouwbare routine.

Ze zijn aandachtig

Je kan niets voorbij iemand met een Maagd-maan krijgen. Ze voelen elke stemming aan en lezen de kamer zodra ze er binnenlopen. Daarnaast zijn het natuurlijke probleemoplossers en willen ze dingen uitpraten en je helpen om met moeilijke of enge situaties om te gaan. Misschien moet je ze soms waarschuwen dat je geen advies nodig hebt, maar gewoon je hart wilt luchten.

Ze herinneren details en jubileums

Je partner met een maan in Maagd is misschien niet iemand voor grote gebaren of dramatische toespraken, maar zijn liefdestaal is juist actie, actie, actie. Mensen met deze plaatsing zijn juist servicegericht. Ze laten juist zien dat ze om je geven door goed op te letten, ze onthouden de kleinste dingen over je. Misschien hebben ze niet altijd de woorden om te vertellen hoeveel ze van je houden, maar ze laten het op hun eigen manier zien.

Ze hebben high standards

Als je iemand date met een maan in Maagd, gefeliciteerd! Ze zijn namelijk erg kieskeurig en wanneer ze met iemand settelen, is dat omdat ze weten dat de relatie ‘the real deal’ is. Dit betekent dan ook dat wanneer ze toegewijd zijn, ze ook echt toegewijd zijn. Waarschijnlijk schrikken ze niet af door een klein gevecht of meningsverschil. Probeer je met iemand te daten met deze plaatsing? Geef ze wat tijd. Ze springen niet zo maar ergens in, maar als ze door hebben dat het meant to be is, heb je een relatie dat zeker het wachten waard was.

Deze twee sterrenbeelden passen perfect bij elkaar als koppel