Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 9 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze twee sterrenbeelden passen perfect bij elkaar als koppel

Als het over de liefde gaat, kijken we graag naar wat er in de sterren geschreven staat. Welke karaktereigenschappen hebben jij en je partner en vormen jullie daarmee een goed koppel? Twee sterrenbeelden die je niet samen zou verwachten, maar toch een verrassend goed koppel vormen. De een de good guy en de ander de baddie.

Wij leggen het uit.

Maagd en schorpioen

Het sterrenbeeld Maagd behoort tot het element aarde. Ze staan er bekend om dat ze perfectionistisch, logisch en praktisch zijn. Mensen met dit sterrenbeeld hebben dan ook alles onder controle, maar zijn soms echte workaholics en vinden het moeilijk om ‘nee’ te zeggen. Toch staat dit sterrenbeeld sterk in haar schoenen en zijn ze vooral gericht op de toekomst. Daarnaast zijn ze betrouwbaar, zorgvuldig, lief en een goede vriend(in) of partner.

Zo maak je een Maagd (ja, die van het sterrenbeeld) gelukkig tussen de lakens

Het sterrenbeeld Schorpioen hoort tot verbazing van anderen tot het element water. Veel mensen denken dat het element van de Schorpioen vuur is, door de grote passie en kracht die dit sterrenbeeld heeft. Dit sterrenbeeld houdt zich rustig en slaat toe op de minst verwachte momenten. De Schorpioen is doelgericht, vastbesloten, verleidelijk en mysterieus, maar ook loyaal en een behoefte aan controle.

Goed koppel

Wat zorgt er dan toch voor dat deze twee tegenpolen zo goed bij elkaar passen? Voor de Maagd is het een leuke uitdaging om de Schorpioen te leren kennen, aangezien het sterrenbeeld Schorpioen zo mysterieus is. Terwijl de Schorpioen er weer voor zou kunnen zorgen dat de maagd over zijn/haar gevoelens gaat praten. Toch zijn er ook dingen waar dit powerkoppel op moet letten.

Om een relatie tussen een Maagd en een Schorpioen te laten slagen, moeten zij hun verschillen leren te accepteren. Dat zorgt ervoor dat ze een goede relatie met elkaar kunnen opbouwen. Een voorbeeld van een geslaagd Maagd-Schorpioen-koppel is ons favoriete koppel Blake Lively en Ryan Reynolds. Wanneer deze sterrenbeelden ergens voor gaan, gaan ze er ook echt tot het einde voor.

Een beginnende relatie? Zo ga je daar het best mee om