Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 26 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Zo maak je een Maagd (ja, die van het sterrenbeeld) gelukkig tussen de lakens

Volgens onze sterrenbeelden zijn we allemaal maar complexe wezens met onze eigen gebruiksaanwijzing. Is jouw partner of ben jij zelf een Maagd? Dan heb je zelfs zo je speciale voorkeuren tussen de lakens. Gelukkig kun je het voor mensen met dit sterrenbeeld met heel veel liefde al snel heel fijn en liefdevol maken in bed.

Vuurwerk tussen de lakens? Dan is het belangrijk om te luisteren naar de behoeftes van je (bed)partner en ook de behoeftes van jouzelf te delen.

Psst, sla dit artikel op via Pinterest.

Wat een Maagd fijn vindt in bed

We zitten allemaal anders in elkaar en ook tussen de lakens hebben we allemaal onze eigen voorkeuren. Van extreem kinky tot liefdevol romantisch. Benieuwd waar mensen met het sterrenbeeld Maagd gelukkig van worden? Dat lees je hier.

1. Maak het romantisch

Kinky is in ieder geval niet iets wat een Maagd opwindt. Mannen en vrouwen met dit sterrenbeeld worden veel blijer van romantische en tedere momenten in bed. Dát is pas iets waar ze rode oortjes van krijgen. Dit betekent minutenlang langzaam tongzoenen, elkaar zachtjes strelen en zeggen hoe veel je van je partner houdt.

2. Focus je op de Maagd

Mensen met het sterrenbeeld Maagd zijn vaak enorm gefocust op hun partner en willen dat hij of zij het naar hun zin heeft in bed. Ze zijn dan ook veel minder bezig met ontvangen. Probeer dit om te draaien en vervul de verlangens van de Maagd net zoals hij of zij dat ook bij jou doet.

Benieuwd wat al die andere sterrenbeelden niet zo plezant vinden in bed? Yikes! Dit is jouw afknapper in bed volgens je horoscoop.

3. Vertrouwen opbouwen

Maagden zullen niet gauw voor een one night stand gaan. Voordat zij seks hebben met iemand, vinden ze het belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen.

Dit vertrouwen komt op verschillende manieren terug en betekent ook dat zij het liefst gelijkwaardig zijn aan hun bedpartner. Dominante types in de bedstee worden dan ook niet echt gewaardeerd.