Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 30 sep 2021
Leestijd: 1 minuut

Bert is er nu echt klaar mee: het Temptation-avontuur gaat nu echt van start

We raken er maar niet over uitgesproken: het Temptation Island-koppel Bert en Delphine. Eerder was al te zien hoe Bert moest huilen omdat hij Delphine zo miste. Maar dat blijkt nu verleden tijd. Wij praten je bij over de nieuwe aflevering.

Spoiler alert

Vanaf vandaag is er weer een nieuwe aflevering te zien van Temptation Island: love or leave. In de aflevering is te zien hoe Delphine met een lichtelijke kater wakker wordt gemaakt door het alarm van haar tablet. Hierop krijgt ze wat intieme beelden te zien van Bert samen met vrijgezel Chelsey.

“Die jongen wil mij kapotmaken, man. Denk hij nu echt niet eens aan mij?” briest Delphine voor de camera. “Ik snap dat niet. Je bent fucking tien jaar samen met iemand. Denk je daar nu echt niet bij na?”

Maar niet alleen Delphine wordt wakker door het alarm. Ook Bert krijgt beelden van Delphine te zien. Op de beelden is te zien hoe Delphine in haar string in het zwembad zit. Hier is Bert niet blij mee.

“Dat twee vrijgezelle jongens alles kunnen zien… omdat je je benen opendoet en het niet nodig vindt een bikini aan te trekken, maar een witte string”, zegt Bert. “Dat was de druppel die de emmer heeft doen overlopen.”

En Bert meent het echt. Wanneer presentator Viktor Verhulst langskomt in de villa geeft Bert aan dat hij zijn relatie wil beëindigen. “Ik wou dat in het gezicht doen op het laatste kampvuur, maar voor mij kan dat nu niet meer”, vertelt hij. “Ik heb het echt gehad. Ik ben op een bepaalde manier door haar hier neergezet: manipulatief, als iemand die niet te vertrouwen is. Dat is ook dat is vandaag zeg: mijn relatie is ten einde.”

Bert uit Temptation Island wordt intiem gespot met déze vrouw (en het is niet Delphine)