Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 30 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Geen zin om in de rij te staan bij de paskamer? Deze Zara-hack gaat viral op TikTok

Heb je weer eens zin om de stad in te gaan om voor nieuwe herfstkleding te gaan shoppen, maar weet je niet welke maat je moet hebben of heb je geen zin om in de rij voor de paskamers te staan? Deze hack bij de Zara gaat viral op TikTok en zal je heel wat tijd kunnen besparen.

Wat zouden we toch zonder TikTok moeten?

Maten

Je hebt het vast een keer meegemaakt, je bent aan het shoppen in de stad en in elke winkel zijn de maten anders. Dat ene shirt valt te groot en een broek opeens te klein. Dit kan erg verwarrend zijn tijdens het shoppen, maar geen zorgen: het ligt niet aan jou. Als je fan bent van Zara blijf dan vooral lezen, want deze TikTok-hack kan de verwarring voorkomen en tijd besparen.

Tiktok-hack

Als je bij Zara shopt kan het je misschien opgevallen zijn dat er symbolen op het prijskaartje staan. Deze symbolen kunnen je helpen bij het kiezen van de maat. @officially_outfits op TikTok kwam er namelijk achter dat deze symbolen een betekenis hebben. De symbolen vertellen je namelijk hoe een bepaald kledingstuk valt. @officially_outfits legt in haar Tiktok uit hoe het werkt.

@officially_outfits

Zara sizing guide.. #zara #fyp #zarahaul #fashion

♬ original sound – officiallyoutfits

Ondertussen zijn er drie verschillende symbolen ontdekt: het vierkant, de driehoek en de cirkel. Een vierkant betekent dat het true to size is. Een driehoek betekent dat het klein valt, en de cirkel dat het groot valt. De reden voor deze tekens is dat Zarakleding gemaakt is voor Europese mensen, daarom kunnen sommige kledingstukken wat kleiner vallen. Dus maak je maar geen zorgen als een kledingstuk in jouw maat anders valt, check het symbool op het prijskaartje. Een super handige TikTok-hack voor tijdens het shoppen! Wij gaan deze zeker uitproberen jij ook?

Eerder schreven we ook over Zara’s beautylijn, dat lees je hier:

Zara Beauty is coming en dit is alles wat we erover weten