Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 5 mei 2021
Leestijd: 1 minuut

Zara Beauty is coming en dit is alles wat we erover weten

Een van onze favoriete winkels scoort nu nóg meer punten: Zara komt met een uitgebreide eigen beautycollectie. Zara Beauty is een samenwerking tussen de Spaanse modeketen en de Britse make-upartiest Diane Kendal. En daar willen wij natuurlijk alles over weten.

Na een eerdere samenwerking met Jo Malone, is dít wat we kunnen verwachten van de eigen beautycollectie van Zara.

Zara Beauty

Na zo’n 18 maanden er aan te hebben gewerkt, kunnen we op 12 mei genieten van Zara haar eigen beautycollectie: Zara Beauty. Na eerder ale en lippenstift op de markt te hebben gebracht én een parfum te hebben gelanceerd met Jo Malone London, vond de Spaanse modeketen het tijd voor een eigen uitgebreide beautycollectie. En daar zijn wij maar al te blij mee.

Inclusiviteit in het beautysegment én duurzaamheid staan centraal. Zo zullen de verpakkingen van gerecycled glas zijn gemaakt en hervulbaar zijn. Wat voor producten we kunnen verwachten? Je kunt het zo gek niet bedenken! Van producten voor de lippen, nagels en het gezicht tot beauty-accessoires.

Samenwerking

Zara Beauty is dus een samenwerking met de Britse make-upartiest Diane Kendal. En da’s geen onbekende naam. Kendal is make-upartiest voor Marc Jacobs Beauty en heeft productlijnen ontwikkeld voor Calvin Klein. De lippenstift, foundations, balsems, oliën, bronzers, nagellak én make-upkwasten zijn samen met Diane ontwikkeld en verkrijgbaar in wel 130 kleuren en verschillende finishes (velvety gloss of powdery matte voor lippenstift). Over inclusiviteit gesproken.

Zara Beauty zal zowel online als in store verkrijgbaar zijn. Sterker nog, wereldwijd krijgt Zara Beauty in store een aparte afdeling. De vestiging in de Amsterdamse Kalverstraat krijgt ook een speciale Zara Beauty afdeling.