Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 30 sep 2021
Leestijd: 1 minuut

Ronnie Flex deelt eerste beelden van zijn realityserie ‘Ronnie: Voor Altijd Samen’

Vanaf vanavond is de realityserie van Ronnie Flex eindelijk te zien op Videoland. Nu deelt Ronnie via Instagram alvast een fragment uit de realityserie. En deze is zo schattig! In het fragment is te zien hoe de vonk oversloeg tussen Ronnie Flex en zijn vriendin Demi de Boer.

Ronnie: Voor Altijd Samen

In het fragment is te zien hoe Demi vertelt dat ze al wist wie Ronnie was, omdat hij heel vaak langskwam bij de winkel waar zij werkte. Daarna vertelt Ronnie dat hij zeker twee keer in de week langskwam. Hij vertelt dat hij vaak wat kwam kopen bij Demi, terwijl hij eigenlijk helemaal niks nodig had…

Demi en haar collega’s was dit ook opgevallen: “Toen zei mijn collega: volgens mij vindt hij je leuk hoor.” Waarna Demi vertelt, “Dat kan, maar als hij me leuk vindt dan moet hij ook een move maken. Hij zegt niks, hij is zo verlegen!”

Ronnie en Demi

Ronnie was zeker verlegen, want hij heeft nooit zelf die stap gezet. Lachend vertelt Ronnie dat een vriend hem heeft geholpen. Die was namelijk niet blij dat Ronnie elke keer zoveel geld uitgaf aan dingen die hij toch maar één keer zou dragen. Dus heeft zijn vriend Demi uitgenodigd om een keer mee te gaan naar een festival. En dat was het begin van de lovestory. Nu hebben de twee sinds maart 2020 al een relatie en verwachten ze samen een kindje.

Hieronder kan je het fragment bekijken. Ben je benieuwd naar de realityserie? ‘Ronnie: Voor Altijd Samen’ is vanaf vanavond om 00.00 uur te zien op Videoland. In totaal zijn het acht afleveringen, die wekelijks zullen verschijnen.

Hier verblijven Kaj en Nicolette tijdens Expeditie Robinson