Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 30 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Date-ideeën om met je beste vriendin te doen

Nu de wereld weer een beetje open gaat, is het tijd om samen met je beste vriendin iets anders te doen dan bankhangen en om te kijken naar date-ideeën. Hebben jullie weer zin in avontuurlijke activiteiten? Dan ben je hier op het juiste adres! Wij hebben een paar date ideeën op een rijtje gezet.

1. Verwen jezelf

Verwen jezelf en ga lekker uit eten in een fancy restaurant. Trek jullie mooiste jurken aan en geniet van een leuke avond. Wil je toch liever nog even op de bank zitten? Trek dan wat comfortabels aan en bestel wat lekkers. Kijk wat op Netflix en jullie hebben ook een top avond.

2. Ga naar een museum

Zin in wat kunst? Ga naar een museum. Hebben jullie zin om naar wat anders te kijken dan schilderijen? Dan kunnen jullie naar Nxt Museum in Amsterdam. Dit is het eerste museum dat zich alleen focust op mediakunst.

3. Ga op een mini-roadtrip

Het maakt niet uit hoe ver je reist, een stad verderop of juist naar de andere kant van Nederland. Het is in ieder geval super gezellig. En als je geen auto hebt, kan je altijd de trein nemen. Jullie zouden dan met een dobbelsteen kunnen bepalen welke trein jullie moeten hebben. Hierdoor wordt voor jullie bepaald waar jullie heen gaan. Hoe leuk!

@vayassienna

you have to do this with your friends!! 💕 @_jadedebruin @elvimilou_ @ella_menken #foryoupage #dobbelsteen #reizen #trein #foryou

♬ original sound – sarah

4. Hou een kledingruil

Jullie hebben vast kleding liggen die je niet meer draagt. Haal de kleding uit de kast en ruilen maar! Hou je kleding over? Doneer het aan een goed doel en maak andere mensen er blij mee.

5. Ga naar de dierentuin

Ga met z’n tweeën naar de dierentuin, of nog beter: de kinderboerderij. De hele dag knuffelen met schapen, hoe leuk is dat?

6. Doe iets wat je normaal nooit zou doen

Zin om iets heel anders te doen? Denk out of the box! Ga iets doen met z’n tweeën dat je normaal nooit zou doen. Ga bijvoorbeeld verkleed uiteten of wandklimmen. Je moet alles een keer geprobeerd hebben toch?

Genoeg keus! Veel plezier op jullie date.

7 dingen die je kunt doen op je eerste date