Emma Toussain
Emma Toussain Beauty en Style 18 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit beautyproduct heeft de grootste wachtlijst ooit – maar déze dupes zijn net zo goed

Toen in februari de Vogue Beauty Secrets-video van Madison Beer uitkwam, ging deze én de gebruikte producten meteen viral. In deze YouTubereeks van Vogue laten bekende modellen, zangeressen en actrices hun huidverzorging, make-uproutine en favoriete producten zien. Madison Beer is prachtig en veel vrouwen willen daarom ook maar al te graag weten wat de zangeres gebruikt. Eén specifiek product werd in een klap het meest gezochte make-up item ooit. Gelukkig bestaan er soortgelijke producten, oftewel: dupes.

Dat snappen wij wel.

Charlotte Tilbury

Madison begint haar video met huidverzorging en zodra haar huid schoon is begint ze met haar make-up. Na een tijdje begint ze over haar favoriete product aller tijden. Ze is zelfs zo’n fan, dat als ze nog maar één product mocht gebruiken in de rest van haar leven; dan zou ze voor dit specifieke product gaan. Dan hebben we het over de Beauty Light Wand van Charlotte Tilbury in de kleur Pinkgasm.

De perfecte dupe

Dit ‘magische’ product is helaas overal uitverkocht wegens groot succes. Mocht je net zoals iedereen toch graag een soortgelijk product willen hebben wij de perfecte dupes gevonden.

NYX

De NYX Sweet Cheeks soft cheek tint. Deze blush is verkrijgbaar in zes tinten én je kunt hem gewoon kopen bij Douglas. Een perfecte dupe als je het ons vraagt.

Dupe
Douglas

De blush heeft veel pigment en hij blijft ook nog eens lang zitten. Je hoeft hem dus bij te werken gedurende de dag, dit scheelt toch weer. Ook is product nog geen tien euro en dus een stuk vriendelijker voor je portemonnee.

Deze TikTok-hack om blush aan te brengen verandert je gezichtsvorm

MUA Make-up Academy

Ook deze dupe, de crème blush van MUA Make-up Acadamy, is een fijne optie. Ook deze blush is verkrijgbaar bij Douglas en net zo budgetvriendelijk.

MUA
Douglas

Hopelijk komt Pinkgasm snel weer op voorraad zodat we de blush kunnen uitproberen, maar tot die tijd kan je gelukkig smeren met deze twee gelijkwaardige, kwalitatieve en budgetvriendelijke opties.

Dit zijn de do’s en don’ts van cream blushes