Redactie
Redactie Beauty en Style 1 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze TikTok-hack om blush aan te brengen verandert je gezichtsvorm

Wie denkt dat blush een product is dat niet meer doet dan warmte in je gezicht brengen, heeft het mis. Naast warmte toevoegen aan het gezicht kan het product ook gebruikt worden voor contouren. Blush is namelijk een product dat je op een bepaalde manier aan kunt brengen waardoor je gezichtsvorm verandert. En natuurlijk vertelt TikTok je hoe je dit doet.

Na dit gezien te hebben wil je nooit meer anders.

TikTok-hack voor blush

Blush doet veel voor je make-uplook: een look zonder blush ziet er al snel grauw en saai uit. Het is zeker een product dat je aan je make-up routine toe wilt voegen. Er is nog een reden waarom je blush wilt gebruiken: het kan namelijk ook je gezichtsvorm veranderen.

Het begon allemaal op TikTok, the place to be voor de nieuwste beautyhacks. TikTok-gebruiker @meganlavallie liet in een video zien hoe je met blush je gezichtsvorm compleet kunt veranderen, afhankelijk van waar je het product aanbrengt.

Vloeibare blush

In de video zien we hoe Megan vloeibare blush op verschillende plekken op haar gezicht aanbrengt, en wat voor effect dat heeft. Zo zien we dat blush op de wang een compleet ander effect heeft dan wanneer je het aanbrengt op je jukbeenderen. Ook creëert ze een look waar ze het product aanbrengt op haar hele wang en wat meer onderop de wang.

Tot slot plaatst ze de blush op haar neus en haar wangen om de zogenoemde sunkissed-look te creëeren. Van alle looks die ze heeft gecreëerd laat ze het resultaat zien, en het is nog een understatement om te zeggen dat de verschillen verassend zijn.

@meganlavallie

Blush is my favorite part 🥰#makeuptipstiktok #makeuptutoriual #blush #rarebeautyblush

♬ La Vie En Rose – Emily Watts

De reacties onder de TikTok-video zeggen al genoeg. Zo reageert @maye_bee onder de TikTok met, “I can’t tell you how much I needed this explained THANK YOU” en reageert TikTok-gebruiker @jennvix met, “this is a real game changer”. We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij gaan deze beautyhack ASAP uitproberen.