Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 15 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Love Island-fans denken dat Luke Trotman en Siannise Fudge uit elkaar zijn

Runners up van Winter Love Island 2020 Siannise Fudge en Luke Trotman zijn na twee jaar uit elkaar? Dat zijn de geruchten die zich nu over het internet verspreiden. Wij vertellen alles wat we weten over de mogelijke breuk.

Love Island-koppel

Het koppel greep net naast de jackpot van 50.000 pond. Nu lijkt het erop dat de twee hun eigen weg gaan. Fans denken dat het koppel uit elkaar is, nadat Siannise haar caption bij een gezellige mirror-selfie met Luke op haar Instagram-account had veranderd.

Het origineel bevatte dit bericht: “Als je iemand vindt die voor je geest, lichaam en ziel zorgt. Die je aan het lachen maakt en je flaws accepteert.” Maar deze caption heeft ze verwijderd en veranderd naar een eenvoudige emoji, een wit hartje.

Fans gingen het internet op om zich af te vragen of het koppel uit elkaar is. Een fan zei: “Zijn Siannise en Luke T oke? Ik merkte dat ze de caption veranderde van een lange over iemand die je ziel in vuur en vlam zet, naar een hart.” De Instagrampost wekte dan ook veel bezorgdheid op bij fans. Die merkten daarnaast nog op dat het koppel ook erg stil was geweest op het account van hun kledingmerk CONQR. “Het viel me op dat er al heel lang niets meer is gebeurd met hun gezamenlijke kledingbedrijf, tenzij ik iets mis,” zei een fan.

Te persoonlijk?

Een andere fan reageert, “Misschien heeft ze het gepost en vond het toen te persoonlijk en open, en veranderde het.” De volgers van het koppel schreven op Instagram, “Ik ben blij dat jullie nog steeds samen zijn,” terwijl een ander schreef:,“Ik hoop dat jullie voor altijd bij elkaar blijven.”

Maar dat is nog niet alles. Een paar dagen eerder plaatste Siannise een cryptische quote op haar Instagram-story. Dit zorgde er ook voor dat fans dachten dat het niet goed ging tussen het Love Island-koppel. In het inmiddels verlopen bericht stond, “Begrijp dit: je kunt zelfverzekerd klinken en angstig zijn. Je kunt er gezond uitzien, maar je k*t voelen. Je kunt er gelukkig uitzien en van binnen ellendig zijn. Je kunt er goed uitzien en je lelijk voelen. Wees dus aardig, want iedereen voert een strijd waar je niets vanaf weet. Wees aardig. Altijd.”

In een recenter bericht op haar Instagram schreef ze: “Waar je hart ook het meeste voor bidt, ik bid dat het een gebed is dat meant to be is.”

Wat denken jullie? Is het koppel nog bij elkaar?

Davey en Shani van Ex on the Beach zijn uit elkaar