Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 13 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Davey en Shani van Ex on the Beach zijn uit elkaar

Davey en Shani van Ex on the Beach: Double Dutch zijn uit elkaar, dit deelde Davey vannacht op zijn Instagram Stories. De twee leerden elkaar kennen via Ex on The Beach: Double Dutch, waar Shani één van de deelnemers was. Terwijl Davey daar was als ex van Jørney. Omdat Jørney en Davey no hard feelings hadden, konden hij en Shani ongestoord hun gang gaan. Het bleek erg goed te gaan tussen de twee, tot Shani vertelde over hun relatieproblemen in een video met Nick Eshuis. Ze hoopte toen dat het nog goed kwam, maar de relatie is helaas nu echt over.

De break-up

Davey plaatst op Instagram een foto van hem en Shani, met daarbij de tekst: “Via deze weg wil ik zeggen dat het tussen mij en Shani over is! We hebben mooie tijden meegemaakt, maar hier stopt het uiteindelijk.” Niet heel veel info over de break-up, maar in zijn verhaal zet hij vervolgens zijn Snapchat-gegeven. Someone’s looking for a rebound? Daarnaast heeft Davey alle foto’s van hun samen verwijdert. Maar is Shani het ook eens met de break-up?

Ook Shani heeft al haar foto’s verwijderd, behalve één foto van zichzelf. Onder deze foto staat de tekst “Can I keep you forever? That’s all I really want. 🖤” Daarnaast heeft ze Davey nog niet uit haar Instagram-bio gehaald. Hmmm…

Hun relatieproblemen

Een paar weken terug werd bekend dat het niet zo goed ging tussen het koppel. “Het probleem tussen ons is dat wij soms andere keuzes maken in het leven. Dat weegt zwaar op onze relatie. We zijn nu allebei bekende personen en mensen willen dat kapot maken. Ze zien Davey als een bedrieger, terwijl hij heel goed is voor mij,” vertelde Shani in de video met Nick Eshuis.

Vervolgens vertelde ze: “We hebben nu bonje, maar dat wordt dan ook gelijk in de media gegooid. Ik kan nu niet zeggen dat we uit elkaar zijn, want we zijn nu aan het kijken hoe het gaat. Vanavond gaan we er goed over praten. Ik hoop echt dat het goed komt, want ik houd echt met heel mijn hart van hem. Hij is echt een goede man, maar met sommige situaties kan ik gewoon niet goed omgaan en dat reageer ik af op hem.”

Helaas is het dus niet meer goed gekomen tussen de twee en hebben ze een punt achter de relatie gezet.

Donny en Rowenna uit Love Island: hoe zit het tussen die twee?