Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 24 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Shani en Davey van Ex On The Beach nemen een break in hun relatie

Oud-deelnemers Davey en Shani van Ex On The Beach: Double Dutch leerden elkaar tijdens het programma kennen en vertrokken toen als stel. In juni gingen ze zelfs samenwonen en heeft Davey de naam van Shani op zijn hand getatoeëerd. De twee leken het de afgelopen maanden naar hun zin te hebben, maar nu spreekt Shani openhartig met Nick Eshuis over haar relatie, die sinds kort op een laag vuurtje blijkt te staan.

Davey en Shani nemen een break

Het gaat niet zo goed als wij dachten tussen het Ex On The Beach-koppel. Tegen Nick vertelt Shani: “Het probleem tussen ons is dat wij soms andere keuzes maken in het leven. Dat weegt zwaar op onze relatie. We zijn nu allebei bekende personen en mensen willen dat kapot maken. Ze zien Davey als een bedrieger, terwijl hij heel goed is voor mij.”

Dit MOET je zien: zó zag Shani uit Ex on the Beach: Double Dutch er vroeger uit

Of de twee nog bij elkaar komen, is de vraag. Shani laat verder in het interview weten: “We hebben nu bonje, maar dat wordt dan ook gelijk in de media gegooid. Ik kan nu niet zeggen dat we uit elkaar zijn, want we zijn nu aan het kijken hoe het gaat. Vanavond gaan we er goed over praten. Ik hoop echt dat het goed komt, want ik houd echt met heel mijn hart van hem. Hij is echt een goede man, maar met sommige situaties kan ik gewoon niet goed omgaan en dat reageer ik af op hem.”

In het seizoen van Ex On The Beach, waar het stel in zat, werd al duidelijk dat Shani een vurig karakter had en erg aanwezig was. Bij Ex On The Beach: Double Dutch was dan ook te zien dat ze zeker niet bang was om op de vuist te gaan. Komt het stel nog bij elkaar?

Benieuwd naar de hele video? Bekijk hem hier!

Lees ook het laatste nieuws over Temptation Island:

Temptation Island: dit drama tussen Bert en Delphine zagen we niet aankomen