Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 24 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze oud-deelnemers van Love Island UK hebben weer een normale baan

Love Island UK 2021 is alweer afgelopen, een nieuw seizoen met nieuwe kandidaten. Dit deed ons denken aan alle oude kandidaten die eerder in de villa hebben gezeten. Waar zijn ze nu? Wij hebben het uitgezocht! Sommige ex-Love Islanders zijn na hun avontuur bekend geworden, zoals Molly-Mae Hague en Maura Higgins. Maar er zijn ook veel oud-deelnemers teruggekeerd naar hun oude baan, en zijn weer hun normale leven gaan leiden.

Marvin Brooks (seizoen 5)

Marvin had tijdens seizoen 5 een korte fling met Maura Higgins, maar werd al snel van het eiland afgehaald. Nu plaatst hij workout-video’s en geeft hij daarnaast workout-tips op Instagram.

Adam Maxted (seizoen 2)

Adam kwam op dag elf in de villa. Samen met Katie Salmon vormde hij een koppel en kwam hij in de finale. Hij werd toen vierde en ging na zijn avontuur terug naar zijn baan als professionele worstelaar.

Harley Judge (seizoen 3)

Harley lag na elf dagen al uit seizoen 3 van Love Island UK. Toen hij terugkeerde van zijn avontuur, ging hij weer aan het werk als makelaar en daarnaast begon hij met bodybuilden.

Malin Andersson (seizoen 2)

Voordat Malin meedeed aan seizoen 2 van Love Island was ze opgeleid als ouderen en palliatieve verzorgster. Tijdens de pandemie ging ze weer terug naar haar oude baan om mensen te helpen.

Theo Campbell (seizoen 4)

Theo was voor zijn deelname professioneel atleet. Na zijn deelname aan Love Island UK ging hij gelijk weer trainen.

Greg O’Shea (seizoen 5)

Greg, de winnaar van Love Island UK seizoen vijf, keerde terug naar zijn rugbyteam in Ierland om te gaan trainen voor de olympische spelen. Mensen denken dat dat ook de reden was waarom de winnaars Greg en Amber Gill snel uit elkaar gingen.

Georgia Townend (seizoen 7)

Georgia uit seizoen 7 liet via Instagram weten dat ze bij de Lidl als Marketing Executive werkt.

Rachel Fenton (seizoen 2)

Rachel heeft maar acht dagen in de villa gezeten voordat ze samen met Rykard Jenkins terug naar huis ging. De twee hebben anderhalf jaar samen een relatie gehad. Rachel ging weer aan het werk als orthopedisch arts.

Anna Vakili (seizoen 5)

Na Anna’s Love Island avontuur verliet ze haar farmaceutische baan. Tijdens de pandemie besloot ze terug te keren naar haar oude baan. Daarnaast maakte ze via social media mensen bewust over het werken aan de frontline tijdens COVID-19.

Benieuwd naar nog meer Love Island nieuws? Lees het hier:

Love is in the air: Job en Esmée van Love Island gaan samenwonen