Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 25 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je weekhoroscoop van week 43

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 43 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week 43

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

1. Ram

Niemand zal jou deze week in de weg gaan staan. Geen collega en geen partner. Je kunt jezelf zelfverzekerd presenteren. Bovendien kom je erg charmant over. Een mooi moment om zaken op te pakken die voor jouw toekomst heel belangrijk kunnen zijn.

2. Stier

Je zit met je gedachten ver weg in de wolken. Je bouwt een droomwereld voor jezelf, daar ben jij je wel van bewust. Pas op voor verliefdheden want dan kunnen droomwereld en realiteit door elkaar gaan lopen. Keer tijdig naar het echte leven terug.

3. Tweeling

Je denkt dat het deze week allemaal wel goed komt, maar met denken alleen kom je er niet. Je zult echt actie moeten ondernemen, initiatief moeten tonen en je best moeten doen. Verras die ander en dan komt het inderdaad allemaal wel goed.

4. Kreeft

Raak deze week niet meteen in paniek als je werk niet helemaal zo loopt als je voorzien had. Blijf ademen en doorwerken. Het lukt je wel, je bent een harde werker. En ook al wordt het een uurtje later, de voldoening van het resultaat telt voor jou.

5. Leeuw

Jouw hersens werken deze week op volle toeren. En je tong is zo scherp als een mes. Nu kun je mensen overhalen om je te helpen met je plannen. Pas op met die scherpe tong, je maakt sneller ruzie dan je in de gaten het en daar krijg je spijt van.

6. Maagd

Jij krijgt deze week onverwachts hulp aangeboden. Wees blij en pak de hulp met twee handen aan. Het kan zijn dat je bepaalde zaken alleen niet de baas bent. Schaam je niet, hulp aanvaarden is geen schande.

7. Weegschaal

Pas op voor valse beschuldigingen. Wat niet waar is, is niet waar. Ook al kun jij het nog zo moeilijk geloven. Je kunt er natuurlijk naast zitten met jouw gevoelens. Denk aan je relatie met die ander. Uit jouw gevoelens diplomatiek.

Dit is wat jij tijdens Halloween moet doen volgens jouw sterrenbeeld

8. Schorpioen

Jij bent een beetje lusteloos de laatste tijd en dat wordt de komende week niet minder. Jammer van al die bruikbare ideeën. Jouw hoofd zit er vol mee. Zet je over je twijfels heen en ga iets doen met die ideeën. Je zult zien dat het je goed doet.

9. Boogschutter

Jij laat je deze week onaangenaam verrassen door iets waar je rekening mee had moeten houden. Dat is even heel vervelend. Het kost je veel energie om de zaken glad te strijken. Zorg dus dat je de volgende keer wel voorbereid of beter voorbereid bent.

10. Steenbok

Iemands uiterlijk wordt veelal niet zozeer bepaald door hun knapheid, maar door hun zelfvertrouwen en uitstraling. Deze week ontmoet jij iemand die deze theorie belichaamt. Je valt voor een “onaantrekkelijk” iemand.

11. Waterman

Jij bent in topvorm deze week en dat straal je uit. Je probeert ook in topvorm te blijven en daar werk je hard voor. Het resultaat mag er zijn en je zult merken dat deze investering de komende weken tot winst leidt. Je zit lekker in je vel.

12. Vissen

Je hebt alle reden het leven deze week weer positief tegemoet te zien. Contacten met anderen lopen op rolletjes. Je krijgt alles gedaan wat je wilt. Maak er geen misbruik van, dan gaat het fout. Denk voornamelijk aan anderen.

Dit artikel verscheen eerder op Metro