Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 30 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Donny Roelvink hand in hand gespot met déze oud-Love Island deelneemster

De Roelvink-broers verschijnen regelmatig in het nieuws om verschillende redenen. Zo is Dave laatst vader geworden van zoontje Dean maar Donny heeft het wat minder goed getroffen: de relatie met vriendin Janice is helaas verbroken. Er gaan geruchten dat Donny Roelvink is vreemdgegaan en hij wordt zelfs gelinkt aan Yolanthe Cabau.

Donny in Love (Island)?

Donny Roelvink kreeg in 2019 een relatie met Janice Blok. Janice kennen we door haar deelname aan The X Factor en haar grappige video’s op Instagram. Het koppel heeft elkaar leren kennen via Instagram, doordat Janice Donny een DM stuurde.

Inmiddels zijn deze twee niet meer samen en geniet Donny van het vrijgezellenleven. Hij wordt dan ook met verschillende dames gespot. Juicekanaal @lifeofyvonne heeft van een ‘spion’ te horen gekregen dat Donny is gezien met Aleksandra, de winnares van Love Island NL seizoen 1! De spion vertelt dat de twee hand in hand liepen maar dat er verder geen romantiek in het spel bleek te zijn. Wel zag het er uit alsof de twee het erg gezellig hadden.

Donny Aleks
Bron: @lifeofyvonne

Zijn Donny Roelvink en Janice Blok nu echt uit elkaar?

Wie is Aleksandra?

De blonde ‘Aleks’ deed mee aan het eerste Nederlandse (en Belgische) seizoen van Love Island. Ze komt uit België en viel tijdens de show eerst voor de brabantse Matthy, maar bleek het later toch veel beter te kunnen vinden met bombshell Denzel. Aleksandra en Denzel wonnen het programma én het prijzengeld. De twee hebben daarna nog een tijdje een relatie gehad, maar bleken toch niet goed bij elkaar te passen. Aleks schreef: ‘We gaan uit elkaar als goede vrienden en er is geen sprake van ruzie.’

Denzel heeft momenteel een relatie met zangeres Famke Louise en de twee verwachten zelfs hun eerste kindje!

Nu is Aleks dus samen gezien met Donny Roelvink. We zijn benieuwd of we hier meer over gaan horen..