Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 30 nov 2021
Leestijd: 1 minuut

YES! Channing Tatum keert opnieuw terug in de rol van stripper Magic Mike

Héél goed nieuws: er komt een derde deel van de film Magic Mike! De knappe Channing Tatum keert terug in zijn rol als stripper en het zal opnieuw geregisseerd worden door Steven Soderbergh. De titel van de film? Magic Mike’s Last Dance.

Dit is dan wel écht het einde.

Stripper Magic Mike

De eerste film van werd uitgebracht in 2012 en is gebaseerd op het leven van hoofdrolspeler Channing Tatum, die in zijn jongere jaren als stripper werkte. De film gaat over Mike. Mike is een ervaren stripper en neemt een jonge jongen genaamd The Kid onder zijn hoede en leert hem de fijne kunst van het strippen, feesten, vrouwen versieren en gemakkelijk geld verdienen.

Magic Mike XXL

In 2015 verscheen het vervolg Magic Mike XXL. Het vervolg gaat wederom over Mike, maar drie jaar nadat hij het strippersleven vaarwel zei. De overgebleven leden van de Kings of Tampa besluiten ook handdoek in de ring te gooien. Maar dan wel op hun manier: Nog één keer knallen en optreden in Myrtle Beach, samen met de grote Magic Mike.

Film is te zien op HBO Max

De film wordt gemaakt voor streamingdienst HBO Max. Tatum laat maandag in een verklaring aan Amerikaanse media weten er ‘geen woorden voor’ te hebben dat de film terugkeert. Wanneer het derde deel uitkomt, is helaas nog niet bekend.

Ook hoofdacteur Channing Tatum laat van zich horen op Instagram en deelt het goede nieuws met zijn 16 miljoen volgers:

Moet jouw geheugen even opgefrist worden? Bekijk dan hier de trailers van het eerste en tweede deel:

Genieten: de cringy maar oh zo leuke openingszinnen van de Temptation Islanders