Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 3 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Lief! Baby van Dave Roelvink heeft eerste schooldag al achter de rug

Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn zijn afgelopen zaterdag ouders geworden van zoontje Dean. Voorafgaand aan de bevalling lieten de twee uitvoerig weten dat het jongetje snel geboren zou gaan worden. Het stel dat het stel op een roze wolk zit, is wel duidelijk. Trots delen ze foto’s en video’s van de pasgeboren baby, Dean Roelvink, op Instagram. Het jongetje is pas 5 dagen oud, maar heeft nu al zijn eerste schooldag er op zitten.

Die is er vroeg bij!

Amsterdamse levenslessen

Natuurlijk is het nog net even te vroeg voor het pasgeboren kindje om echt naar school te gaan, maar Dave vindt het wel belangrijk dat Dean als echte Amsterdammer opgroeit. En hoe leer je dat nou beter dan met Hazes?

Dave deelt het lieve tafereeltje op Instagram: hij en baby Dean staan naast de tv en luisteren naar de muziek van volkszanger André Hazes. Aan het einde van de video zien we zelfs al een klein glimlachje op het gezicht van kleine Dean. Vriendin Jazzlyn vraagt zelfs verbaasd: ‘Lacht hij nou?’

De naam Dean

Het zoontje van Dave en Jazzlyn is vernoemd naar Dave zijn overleden oma, Dien. Dave laat weten: ‘Vernoemd naar en eerbetoon aan me aller liefste omaatje (Dien) in de hemel. Wat zal je trots zijn daar boven’.

Dave en Jazzlyn

De Amsterdamse DJ en zijn vriendin kennen elkaar al heel lang en hebben zelfs eerder een relatie gehad. In 2015 ging het koppel uit elkaar, na twee jaar samen te zijn geweest. In augustus kwamen ze elkaar weer tegen en de vonk sprong gelijk over. Dave was toen nog niet zo lang uit elkaar met ex-vriendin Julia Mekkes. Dave en Jazzlyn zijn gek op elkaar én zijn dus nu trotse ouders van kleine spruit Dean.

Wij zijn benieuwd welke andere levenslessen de kleine Amsterdammer binnenkort gaat leren!