Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 3 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Rapper Bizzey maakt met een schattige foto bekend dat hij vader wordt van een tweede kind

Dit weekend maakt rapper Bizzey bekend dat zijn vrouw Renee Hemmes zwanger is van een tweede kindje. Dit deelde hij via Instagram door middel van een schattige foto waar de babybump van Renee te zien is.

Rapper Bizzey wordt voor de tweede keer vader

Een mooie start van het jaar voor Bizzey en zijn vrouw Renee. Ze plaatsten op Instagram een foto waarop Bizzey de buik van Renee vasthoudt om bekend te maken dat ze dit jaar een tweede kindje verwelkomen. Aan de foto is te zien dat het koppel al een tijdje de zwangerschap geheim houden, want als we naar haar buik kijken, is ze het eerste trimester wel voorbij.

Wie is Renee Hemmes?

Het is voor Renee en Bizzey niet de eerste keer dat ze ouders worden. In november 2015 werden ze voor het eerst ouders van een zoontje, genaamd November. Een jaar daarvoor stapte het koppel in het huwelijksbootje. Maar Bizzey en Renee hebben als twaalf jaar een relatie met elkaar. Dat liet Renee onlangs weten via een throwback-foto.

Op 1 januari deelde het koppel dat ze in verwachting zijn. Naast een schattige foto met z’n tweeën, deelde Bizzey ook een foto van de echo. Het is niet bekend wanneer Renee is uitgerekend en wat het geslacht van het kindje is. Bekijk hieronder de zwangerschapsaankondiging:

Meerdere BN’ers delen hun felicitaties onder de post. Onder anderen Chantal Janzen, Gers Pardoel en Kraantje Pappie laten een reactie achter.

Meer babynieuws

Dit is niet het enige babynieuws dat we dit weekend hebben gekregen. Birgit Schuurman is bevallen van een zoontje, genaamd Jimi.

Daarnaast deelde Rob Kemps, beter bekend als Snollebollekes, dat ook hij in het nieuwe jaar een tweede kindje verwelkomt.

Ook dit jaar kunnen we veel schattige babyfoto’s verwachten.

Famke Louise doet boekje open over trouwplannen met Denzel