Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 8 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Famke Louise doet boekje open over trouwplannen met Denzel

In het begin van dit jaar gingen er geruchten rond dat zangeres Famke Louise en Denzel Slager ( bekend van Love Island), een relatie hadden. Deze geruchten bleken te kloppen en nu zijn de twee onafscheidelijk. Ze verwachten zelfs een kindje samen! Nu doet Famke in een interview met Grazia een boekje open over eventuele trouwplannen.

Stappen de twee binnenkort in het huwelijksbootje?

Famke Louise Slager?

Grazia heeft Famke Louise en Denzel Slager geïnterviewd over hun nieuwe realityserie Famke en Denzel: Een Nieuw Begin, waar je nu de eerste aflevering van kan bekijken. Ook praat Famke vol liefde over haar relatie: ‘Hij is gewoon super serieus en ik merk dat er een echte man naast me staat.’

‘Iemand met een goed stel hersens die geen domme dingen doet en niet zijn pleziertjes buiten de deur zoekt. Je ziet online zo vaak voorbijkomen dat mensen vreemdgaan. Ik weet gewoon dat hij dat niet doet, ik kan hem blind vertrouwen. Ik vind dat een fijn idee, want zo iemand is heel moeilijk te vinden. Eigenlijk heb ik helemaal niks op hem aan te merken,’ vervolgt ze

Met zo’n goede relatie en een baby op komst, is de volgende stap misschien wel een huwelijk. Daar vertelde Famke Louise het volgende over: ‘Of ik met Denzel wil trouwen? Nou, dan moet hij eerst even op zijn knie gaan.’

Ze vervolgt: ‘Nee serieus, als het zo goed blijft gaan, zullen wij sowieso wel gaan trouwen. Maar dat is misschien meer iets voor seizoen vier van onze realityserie, haha.’

We zijn benieuwd!

Zwangerschap Famke Louise

In augustus werd er bekendgemaakt dat Famke Louise een kindje verwacht met haar vriend Denzel Slager. Dit deden ze doormiddel van een video op Instagram. ‘👶🏽🍼 : Klein wondertje van mama & papa.. Ik kan mij nu al geen leven meer voorstellen zonder jou. De liefde die ik door mijn lichaam voel stromen is onbeschrijfelijk. @famkelouise_ ik had dit met niemand anders gewild, je gaat een geweldige moeder zijn. Ik hou zielsveel van jou ❤️.. Wij kunnen niet wachten om je vast te houden en nooit meer los te laten. See you soon x je vader 🤍.’

Famke Louise krijgt een eigen realityserie op Videoland en dit is wat we weten