Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 8 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

Hoe is gaat het nu met Nina en Paulo uit Love Island? Zijn ze nog bij elkaar?

Afgelopen juni zagen we hoe Nina en Paulo in de finale stonden van Love Island. Hoe is het nu met dit stel? Ze leken elkaar tijdens het programma hartstikke leuk te vinden maar er waren ook twijfels. Hoe gaat het nu ze weer een tijdje terug zijn in Nederland?

Love Island

Veel ‘Islanders’ hebben een turbulente tijd gehad tijdens het programma. Maar liefst drie deelnemers werden ervan beschuldigd een vriendin te hebben, deelnemers bleken elkaar al te kennen en er ontstond een mooie relatie tussen Job en Esmee. Ook Nina en Paulo hadden een romantische klik in de villa.

Paulo was favoriet bij de kijkers thuis en ook de mensen in de villa vonden hem erg leuk. Hij en Nina kregen veel stemmen en werden uiteindelijk zelfs derde!

Zijn Nina en Paulo nog bij elkaar?

In een interview met Grazia laat Nina weten dat zij en Paulo niet meer bij elkaar zijn. Ze hebben het na hun Love Island-avontuur zeker geprobeerd, maar helaas waren ze toch geen match. ‘Ik heb altijd tegen Paulo gezegd: we moeten kijken hoe het in Nederland gaat. Voor je zegt dat iemand de ware is, moet je die persoon heel goed leren kennen.’

‘Paulo en ik hebben op Love Island maar weinig tijd gehad, veel minder dan de andere koppels. Ik wil niet zeggen dat Paulo zich tijdens Love Island anders heeft voorgedaan, maar in Nederland leerde ik hem pas echt goed kennen’, zegt Nina. Zou er iets gebeurd zijn tussen de twee?

Wel fijn: ze hebben geen ruzie. Nina vervolgt:‘Ondanks dat we nog goed contact hebben, weet ik nog steeds niet zeker of we de perfecte match zijn. We gaan het zien…’

Babynieuws! Oud-Love Island deelnemers Camilla Thurlow en Jamie Jewitt in verwachting van tweede kindje