Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 6 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Babynieuws! Oud-Love Island deelnemers Camilla Thurlow en Jamie Jewitt in verwachting van tweede kindje

Oud Islanders Camilla Thurlow en Jamie Jewitt maken bekend in verwachting te zijn van een tweede kindje. Het koppel deed in 2017 mee aan het programma en hebben al een dochter. Eerder dit jaar stapte het gelukkige koppel in het huwelijksbootje.

Camilla Thurlow en Jamie Jewitt

Het koppel leerde elkaar kennen tijdens de realityshow Love Island, toen ze mee deden in 2017. Ze vielen beiden op door hun ‘normale’ en rustige karakters. Ze leken voor elkaar gemaakt en dit heeft dan ook na de show positief uitgepakt!

In oktober 2020 beviel Camilla Thurlow van hun eerste dochtertje. Ze deelden het nieuws door een mooie fotoserie te plaatsen op Instagram. Hun eerste dochtertje heet Nell Sophia Jewitt. ‘Er staan misschien wel duizend nieuwe foto’s op mijn filmrol, maar geen daarvan zou ooit recht kunnen doen aan de manier waarop je ons leven hebt verlicht’ schreef ze bij haar post.

Juni 2022

Het koppel plaatste dit weekend op Instagram een reel met als thema kerst. Op deze manier deelde ze het nieuws met hun volgers. In de reel zien we Jamie en hun dochter Nell een peperkoek-mannetje maken voor in de kerstboom. Vervolgens zien we Camilla de namen en geboortedata van elk gezinslid op de versiering schrijven. Als laatst zien we een vierde mannetje met de tekst ‘? juni 2022’ voordat Camilla haar groeiende buik laat zien. Zo schattig!

Zowel Camilla als Jamie deelden de schattige video op hun Instagram. Beiden schreven ze erbij: ‘We hadden dit jaar een vroeg cadeau en we kunnen niet dankbaarder zijn… 3 wordt binnenkort 4 , juni 2022 ❤️🎄🎁👶🏻’ Bekijk hieronder de reel:

Veel fans, vrienden en oud Love Island-deelnemers reageren enthousiast op het nieuws. Amber Davies, die het Love Island seizoen in 2017 won, reageerde: ‘Aww gefeliciteerd’ Een fan reageerde onder de reel: ‘Gefeliciteerd aan jullie alle drie. Geweldig nieuws. Jullie waren mijn favorieten in Love Island.’

Siannise Fudge uit Love Island UK reageert op bodyshamers door middel van een TikTok-video