Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 23 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Siannise Fudge uit Love Island UK reageert op bodyshamers door middel van een TikTok-video

Oud Love Island-deelneemster Siannise Fudge reageert via een TikTok-video op bodyshamers. Een paar weken geleden kreeg Siannise reacties van mensen die zeiden dat ze ‘onherkenbaar’ is, in vergelijking met hoe ze eruit zag tijdens de realityshow. Sommige mensen waren zelfs bezorgd omdat ze er veel slanker uitziet..Maar nu laat ze van zich horen.

Ze voelt zich zelfverzekerder dan ooit!

Siannise Fudge reageert op bodyshamers

De zeventwintigjarige plaatst een reactie op TikTok, te zien voor haar 1.1 miljoen volgers. Hiermee maakt ze een einde aan de kritiek van de bodyshamers. Ze reageert met een video waarin ze lyrics van Nicki Minaj lip synct. Hierin zingt ze: ‘The fact that you’d even discuss my looks is insane. I’m a bad b**ch, always been a bad b**ch.’

In een sport-bh en zwarte broek laat ze juist zien hoe zelfverzekerd ze zich op dit moment voelt. Haar haren zitten in een naar achter gestreken knot, ze pronkt met haar haar kenmerkende wenkbrauwen en ze maakt haar look af met een smokey eye. De video viel in de smaak! Het heeft 1.1 miljoen views en bijna 100.000 likes. Er zijn geen reacties, maar dit komt omdat Siannise Fudge deze heeft uitgeschakeld.

@sianniseafudge

Always been a bad b #badb #nickiminaj

♬ Flawless transition – emm.

Siannise en Luke

Er waren eerder geruchten dat Siannise Fudge en haar vriend Luke Trotman uit elkaar zouden zijn. Het koppel leerde elkaar kennen tijdens hun deelname aan Winter Love Island in 2020. De geruchten ontstonden nadat Siannise haar caption bij een gezellige mirror-selfie met Luke op haar Instagram-account had veranderd. Het origineel bevatte dit bericht: ‘Als je iemand vindt die voor je geest, lichaam en ziel zorgt. Die je aan het lachen maakt en je flaws accepteert.’ Maar deze caption heeft ze verwijderd en veranderd naar een eenvoudige emoji, een wit hartje.

Ondanks dat het koppel op de geruchten heeft gereageerd, zijn er nieuwe geruchten ontstaan. Siannise blijkt een video geliked te hebben over een relatiebreuk. Daarnaast is het koppel verdwenen op elkaars account. Sinds september hebben we ze niet meer met z’n tweeën op social media gezien, terwijl dit voorheen vaak gebeurde.

Is het dan toch over tussen de twee?

Love Island-koppel Luke Trotman en Siannise Fudge reageren op de geruchten over hun breuk