Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 24 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Leuk! Deze oud-GTST acteur keert voor heel even terug naar Meerdijk

Bartho Braat, oftewel Jef Alberts, is al weer een aantal jaren geleden gestopt met zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. De populaire acteur is een groot gemist en velen willen dan ook graag dat hij terugkomt. Als je fan bent van de serie dan weet je vast al dat Jef toch een keer per jaar terugkeert om ‘Sinterklaas’ te spelen.

Ook dit jaar is Jef weer van de partij!

Kleine pauze

Bartho Braat stopte vijf jaar geleden met met programma omdat hij graag andere uitdagingen wilde. Zijn personage Jef vertrok samen met zijn broer naar een wijnboerderij in Frankrijk, om daar samen te gaan genieten van hun oude dag. Een mooi afscheid, maar toch keert hij één keer per jaar terug in het pak van de Goedheiligman. In 2019 was Bartho echter niet te zien omdat hij met darmproblemen opgenomen werd in het ziekenhuis. Het jaar daarop, in 2020, besloot GTST de feestdagen niet te vieren (zoals vele anderen) maar dit jaar is Bartho – of Jef – weer van de partij!

Bartho Braat – door
Edwin Janssen via ANP

Nederlandse soapserie in Meerdijk

Goede tijden, Slechte tijden is een Nederlandse soapserie die sinds 1 oktober 1990 wordt uitgezonden door de commerciële televisiezender RTL 4. In de serie volgen we de het leven van de inwoners uit het plaatsje Meerdijk.

Dit zeggen fans op Twitter over het nieuwe seizoen van Netflix Original ‘Undercover’

Het script van de eerste twee seizoenen is gebaseerd op de Australische soapreeks The Restless Years, wat zich vooral in de jaren 80 afspeelde. Vanaf het derde seizoen zijn de verhaallijnen overgenomen door de Nederlandse schrijvers.

Minimumloon

Voormalig ‘GTST’-actrice Dilan Yurdakul deed vorige week een boekje open over het salaris wat je kreeg als acteur of actrice. Veel mensen denken dat spelen in zo’n serie automatisch goed is voor je bankrekening, maar Dilan bewijst het tegenovergestelde. Zo is te lezen op RTL Boulevard: ‘In het begin verdiende ik heel weinig, het minimumloon. Later werd dat iets meer. Maar voor het geld moet je het niet doen. Ik vind het belangrijk om te kunnen leven, niet om heel rijk te zijn.’

Videoland deelt teaser: gaat Ferdi zijn ‘prince charming’ Marvin ten huwelijk vragen?!