Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 22 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit zeggen fans op Twitter over het nieuwe seizoen van Netflix Original ‘Undercover’

Aflevering 1 van het nieuwe seizoen van van de serie Undercover staat op Netflix! Waar in seizoen 1 de Belgische en Nederlandse politie infiltreerden in het leven van Ferry en zijn vrouw Danielle, en de drugsbaas zich in seizoen 2 zint op wraak vanuit de gevangenis, gaat Ferry zelf undercover in seizoen 3.

Spannend!

Seizoen 3 in het kort

Ex-drugsbaas Ferry Bouman komt nét vrij maar zijn terrein is ingenomen door een andere bende en dat bevalt hem niet. De Turkse maffia ‘De Turken’ hebben zijn handel overgenomen en dat betekent dat Ferry weer ondergaan moet beginnen. Ook aan zijn contacten heeft hij niet zo veel meer: zijn oude zakenpartners durven niet meer met hem te werken en zijn ex-vrouw Daantje heeft een nieuw leven opgebouwd. Als zijn rivaal Bob hem benadert om te infiltreren bij de Turkse bende wil Ferry hem het liefst vermoorden, maar hij denkt natuurlijk ook aan de financiële en zakelijke voordelen. Hij gaat toch in zee met de politie en met hulp van deze ‘wouten’ ziet hij de kans om zich weer op te werken.

YES: de opnames van Netflix Undercover seizoen 3 zijn begonnen

Fans van de serie reageren op Twitter

De eerste reacties op het nieuwe seizoen (oke, aflevering 1) zijn vooral positief en lovend. Mensen zijn blij dat Ferry weer terug is en dat hij weer onderdeel uitmaakt van het verhaal.

Dat Ferry in seizoen 2 in totaal maar vijf minuten te zien was, viel niet goed bij het grote publiek. Netflix Nederland & België postte twee weken geleden dan ook een kleine inhaker (of goedmaker?) op Instagram:

We kunnen maar liefst 168 minuten lang genieten van Ferry op het beeldscherm. Netflix schrijft geheel in stijl: ‘Gullie krijgen meer minuten met Ferry dit seizoen. Veul meer!😏’

Wij kunnen nu al niet meer wachten tot volgende week zondag!

Heb jij de eerste aflevering van Undercover seizoen 3 al gezien?