Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 22 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Panelleden zeker van identiteit afvaller The Masked Singer: ‘Dit kan er maar één zijn’

Het was afgelopen vrijdagavond weer genieten voor de kijkers van The Masked Singer. Ook deze week zorgde de onthulling weer voor enthousiasme en verbazing bij het panel, maar ze waren het ook niet helemaal eens met de keuze van het publiek. Wie zat er onder het masker en welk bijzonder duo gaf een gastoptreden?

Spoileralert!

Gastoptreden voor Project Glimlach

Ook deze week was er weer een gastoptreden voor Project Glimlach. De artiesten traden op in het pak van Het Ijsje en De Cupcake. De panelleden worden deze week geholpen door oud-kandidaten Mattie Valk en Samantha Steenwijk. Het raden was weer erg lastig. Door de stemmen komen de panelleden er achter dat het gaat om een man en om een vrouw. De man klinkt goed, de vrouw iets minder. Na de vraag van Mattie aan de Cupcake: ‘Deelt u het bed met Het Ijsje?’ Reageert De Cupcake met: ‘Vaak en veel’.

Door deze vraag en de hints in de video vooraf gokken Gerard en Buddy op zanger Guus Meeuwis en styliste Manon Meijers. Gerard en Buddy hebben geluk, want het zijn inderdaad Guus en Manon!

The Masked Singer onthulling

Deze aflevering mochten De Vogelverschrikker, De Krokodil, De Haai, De Farao en Het Lieveheersbeestje optreden. Het was een volle show met goede optredens, maar helaas moet er weer iemand naar huis.

Het publiek beslist uiteindelijk wie er gaat. Er mogen maar vier kandidaten overblijven en helaas moesten we afscheid nemen van Het Lieveheersbeestje. Voor de laatste keer mogen de panelleden raden wie er achter het masker zit maar dit blijkt niet al te moeilijk.. al snel ze het er over uit. Het antwoord? Karin Bloemen moet wel achter dit masker zitten. ‘Er is geen twijfel over mogelijk’, zegt Carlo. En ja hoor, Karin Bloemen zit inderdaad in het pak. Iedereen reageert vol enthousiasme en bewondering op deze onthulling.

Een ervaring rijker

Karin vond het een leuke ervaring, maar vindt het ook erg jammer dat ze eruit ligt. ‘Ik ga iedereen uit het publiek persoonlijk bellen om te vragen waarom ik niet door ben’, grapt de zangeres.

The Masked Singer is elke vrijdagavond om 20.00 uur te zien op RTL4.

Benieuwd naar wie er nog meer in de pakken zit? Wij hebben alle hints op een rijtje gezet, wie denk jij dat er in zit?