Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 9 nov 2021
Leestijd: 4 minuten

Volgens fans zitten deze personen achter de maskers van The Masked Singer

Elke vrijdagavond zitten we voor de tv te wachten totdat we weer kunnen raden wie er nou toch achter de maskers verscholen zitten. The Masked Singer is een van de populairste programma’s van nu en is teruggekeerd voor een derde seizoen.

Ondertussen zijn er al vier kandidaten onthult, maar er zijn nog elf kandidaten over die nog ontmaskerd moeten worden.

The Masked Singer

Maar wie zitten eigenlijk in de pakken? Wij hebben alle hints tot nu toe en een paar namen die veel worden genoemd op een rijtje gezet.

1. De Giraffe

The Masked Singer
Beeld © Nick van Ormondt

Namen die bij dit masker worden genoemd zijn Martien Meiland, Rob Kemps, Tygo Gernandt, Hugo Kennis, Matthijs van Nieuwkerk en Jack van Gelder. Hints die tot nu toe bekend zijn, zijn: 88, olympische spelen, politiepet en draak. Wie denk jij dat er achter het masker zit?

2. Boekenwurm

The Masked Singer
Screenshot: RTL Boulevard

De Boekenwurm gaf aan dat ze tweetalig is, dit was ook een van de juiste hints. Kijkers dachten aan Heleen van Royen, maar ook de naam Yolanthe Cabau kwam veel voorbij. Daarnaast gaf de Boekenwurm ook aan dat ze ‘ooit wel eens een boek had geschreven’. Namen die bij de jury voorbijkwamen, waren Bobbi Eden, Doutzen Kores, Monique Smit of Saskia Noort. Maar ook Bridget Maasland werd genoemd.

3. Stier

The Masked Singer
Beeld © Nick van Ormondt

Een van de eerste namen die bij de Stier voorbijkwam was Rintje Ritsma, dit kwam onder andere door het gezwaai met de Friese vlag en schaatsbeelden die te zien waren. Maar helaas Rintje Ritsma heeft al een keer meegedaan. Daarna zaten de kijkers al snel op Jeroen van der Boom en Edwin Evers. De hints die bij de stier hoorde waren: goud, arena, ploeg en voice. Wie denk jij dat er in het pak zit?

4. Lieveheersbeestje

The Masked Singer
RTL

Veel kijkers zijn er van overtuigd, Karin Bloemen is het Lieveheersbeestje. Maar we houden graag onze opties open, want misschien zit Francis van Broekhuizen, Trijntje Oosterhuis of Shirma Rouse wel achter het masker. De hints die bij het Lieveheersbeestje hoorde waren: op zoek naar, katten, ijs, biertje en Annie M.G. Schmidt.

5. Krokodil

The Masked Singer
Beeld © Nick van Ormondt

De Krokodil houdt van shoppen en van snelle dingen. Met haar talent is ze erg spaarzaam en dit zorgde voor internationaal succes. De hints die bij de Krokodil horen zijn: zuinig, hoed, hit, België en Indonesië. De naam Emma Heesters komt vaak voorbij, maar ook Romy Monteiro en Belle Perez maken zeker een kans.

6. Vogelverschrikker

The Masked Singer
Beeld © Nick van Ormondt

De hints van de Vogelverschrikker zijn: sorry, nieuws, joker, wild en Japan. Jurylid Carlo Boszhard moest gelijk aan Alberto Stegeman denken, maar kijkers zijn er van overtuigd dat het Marc-Marie Huijbregts is. Daarnaast kwam ook de naam Alex Klaassen voorbij.

7. Cupido

The Masked Singer
Beeld © Nick van Ormondt

Cupido heeft al heel wat namen gekregen, er werd onder andere gedacht aan Ferry Doedens, Rolf Sanchez, Enzo Knol of misschien Duncan Laurence? De hints die bij Cupido al zijn geraden waren: Papegaai en L.A.

8. Farao

The Masked Singer
Beeld © Nick van Ormondt

De Farao is voor zowel de kijkers als de juryleden nog een lastige. Is het Dinand Woesthoff, Nick Schilder of toch een politicus? De naam die bij de kijkers het meest voor is gekomen, is René van Kooten. De hints bij de Farao waren: Den Haag, gitaar en Ibiza.

9. Biggetje

The Masked Singer
Beeld © Nick van Ormondt

Ook het Biggetje is voor de meeste nog een lastige, wie zit er achter dat masker? De meeste kijkers dachten aan Nicolette Kluijver, maar ook Emma Wortelboer, Georgina Verbaan en Lauren Verster zijn potentiële kandidaten. De hints bij het Biggetje zijn: presentatrice, sixpack en olifant.

10. Elfje

The Masked Singer
Beeld © Nick van Ormondt

Voor de meeste kijkers is het duidelijk, Isa Hoes is het Elfje, maar toch is nog niet iedereen er helemaal over uit. Ook namen als Hadewych Minis, Marlijn Weerdenburg en Bridget Maasland worden genoemd. De enige hint die nog goed is geraden bij het elfje is: sterren. Wel weten we dat het Elfje graag de stoute schoenen aantrekt en ook eerder heeft gezongen.

11. Haai

The Masked Singer
Beeld © Nick van Ormondt

De Haai is een van de lastigste kandidaten van dit seizoen, wie is nou toch de Haai? Is het Wibi Soerjadi, Kraantje Pappie, Tiesto of toch Armin van Buuren? Niemand durft met volle overtuiging een naam te noemen. We moeten het dan maar doen met de hints: liefde en Indonesië. Wat we wel over de Haai te weten zijn gekomen is dat hij ooit iemand van het koningshuis heeft mogen entertainen.

Wie denk jij dat er achter de maskers zitten? The Masked Singer is elke vrijdagavond te zien om 20.00uur op RTL4.

Chantal Janzen is ondertussen body double geworden van deze celebrity, wie dat is lees je hier.