Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 8 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Huh? Is het hoofd van Ariana Grande op het lijf van Chantal Janzen geplakt?

Chantal Janzen kwam erachter dat voor de promotiefoto van Ariana Grande voor de film Wicked haar oude foto voor de Nederlandse variant van de musical is gebruikt. Chantal is tegenwoordig dus ook als body double in te huren. Op Instagram schrijft ze “Life goals: de body double zijn van Ariana Grande.”

Chantal Janzen als body double van Ariana Grande

De productie voor de filmversie van Wicked wordt hoogstwaarschijnlijk groots aangepakt. Toch bleek er voor de promotiefoto’s niet zoveel budget over te zijn. Ariana Grande haar hoofd is namelijk geplakt op oude promotiefoto’s van Chantal Janzen. “Ze speelt in de film ‘Wicked’ binnenkort ook de rol van Glinda. En als je denkt ‘Goh, dat lijkt inderdaad jouw lijf’, dan heb ik nieuws voor je: het is zo. Dit is echt mijn lijf,” schrijft Chantal bij haar Instagram post.

Chantal Janzen speelde zelf de rol van Glinda the Good in 2011. Hierna was de presentatrice te zien in de musical ‘Hij Gelooft in Mij’. Ariana Grande gaat nu de rol van Glinda in de verfilming van Wicked spelen.

Ariana Grande te zien in verfilming Wicked

Ariana Grande maakte laatst via Instagram bekend dat zij te zien is in de verfilming van Wicked. Zij gaat de rol van Glinda Upland, beter bekend als Glinda the Good, spelen. In een tweet van 2011 had ze het eerder over haar droomrol. De toen achttienjarige Ariana schreef over hoe het haar droom is om ooit de rol van Glinda te spelen, en kijk nu. Dreams do come true.

Dit is de post van Chantal Janzen:

Als Ariana ooit nog een body double nodig heeft, dan is het duidelijk dat Chantal de aangewezen persoon is.

Vraag jij je ook wel eens af waarom er zoveel remakes worden gemaakt? Wij hebben het antwoord!

Dit is de reden waarom er zoveel remakes van films en series worden gemaakt