Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 8 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Kijkers van Expeditie Robinson zijn in shock door proef in de afgelopen aflevering

In de aflevering van Expeditie Robinson afgelopen zondag vond er nogal een bijzondere proef plaats. Nu zijn alle proeven van Expeditie Robinson niet bepaald leuk, maar deze liet kijkers zeker in shock. Het is namelijk geen proef die je vrijwillig zou doen. De immuniteitsproef speelde zich onderwater af en dit zorgde voor heftige beelden.

Spoiler alert!

Expeditie Robinson

In de afgelopen aflevering ging het kamp met bandana tegen elkaar strijden voor immuniteit. Hiervoor moesten ze een “sadistische” proef afleggen. Tijdens de proef moesten de kandidaten zolang mogelijk hun adem inhouden en degene die dit het langst volhoudt, wint. Deze proef was dan ook zeker niet geschikt voor mensen die het snel benauwd krijgen.

Stel je voor: je ligt onder een rek in het water met je hoofd zo hoog mogelijk tussen de spijlen. Ondertussen draait presentator Kaj Gorgels aan een rad, waardoor het rek langzaam naar beneden zakt, totdat je helemaal onder water ligt.

Kijkers reageerde geschokt op Twitter na het zien van deze proef. Een kijker vraagt zich af: ‘Is dit niet gewoon een gratis recept voor een oor- en blaasontsteking?’ Iemand anders reageert: ‘Mijn claustrofobie speelt op afstand en ik líg daar niet eens.’ De kandidaten leken het niet zo benauwd te krijgen en de meeste hielden het dan ook nog best lang vol. Uiteindelijk won Jasmine Sendar immuniteit en mocht ze naar Jan Halst op winnaarseiland.

Dit zijn nog andere reacties van kijkers op Twitter:

Altijd al eens willen weten waar de presentatoren van het populaire programma slapen? Je leest het hier!

Hier verblijven Kaj en Nicolette tijdens Expeditie Robinson