Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 10 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Aylin van Temptation Island laat op Instagram weten helemaal #TEAMBERT te zijn

Morgen komt er weer een nieuwe aflevering van Temptation Island ‘Love or Leave’ op Videoland maar wij kunnen bijna niet meer wachten. In de volgende aflevering kunnen we confrontaties zien tijdens het laatste kampvuur. Hoe gaan de koppels met elkaar om? Wie gaan er nog wel samen naar huis? De koppels zijn inmiddels al lang weer terug in Nederland of België en laten dan ook graag van zich horen. Vooral op Instagram spreken de kandidaten zich graag uit.

De drama gaat nog eventjes door.

Turbulente tijd op Temptation Island

Aylin en Efrain deden pas later hun intrede in het programma, nadat Koen en Deborah naar huis waren ‘gestemd’. Het koppel heeft al twee jaar een relatie en doet mee omdat vooral Aylin twijfelt aan haar vriend. Tijdens hun verblijf op Temptation Island realiseert Aylin na de beelden die zij van haar vriend te zien krijgt dat ze naar eigen zeggen respectloos behandeld wordt en beter verdient in een relatie. Ze besluit dan ook de relatie te beeindigen en dit te vertellen voor de camera. Efrain heeft het heel erg gezellig met Shallie en denkt ook een diepere verbinding met haar aan te gaan, totdat hij de beelden van Aylin te zien krijgt waarop zij zegt dat ze niet verder wil met de relatie. Efrain breekt en van zijn band met Shallie blijft niks over.

Temptation Island: dit drama tussen Bert en Delphine zagen we niet aankomen

#TEAMBERT

Zoals al eerder gezegd zijn de kandidaten al weer een tijdje terug in Nederland en België. Ze worden al vaak (samen) op feestjes gespot en laten ook graag van zich horen op social media. Nico sprak zich gisteren uit over Bert en nu lijkt Aylin hetzelfde te doen.

Roddel-account @reality.fbi deelt een foto van een reactie die Aylin plaatst onder een foto. De reactie luidt als volgt: ‘Was gezellig 🎉🥰 #teambert’. Dit tot grote verbazing van andere Instagramgebruikers, zoals @Veraabruinss: ‘Kun je me #teambert even uitleggen. Eerst was je nog zo goed tegen Delphine.. wejow ik snap zoveel niet 😧’.

Gelukkig reageert Aylin snel, want wij zijn nu ook wel heel erg benieuwd hoe dit zit. Ze zegt: ‘Ik ben achter dingen gekomen waar ik echt van geschrokken ben en nu 100% team bert ben. De waarheid komt altijd boven water 🙌🏻’

Reality
Bron: Instagram @reality.fbi

Dit wordt (hopelijk) snel vervolgd. Wat zou het kunnen zijn?!